EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CHP’Lİ İŞ İNSANI VE SİYASETÇİ ÖMER KUTLU

CHP’Lİ İŞ İNSANI VE SİYASETÇİ ÖMER KUTLU

ÖMER KUTLU
CHP’ Lİ ÖMER KUTLU

Bölgemizde sevilen ve sayılan kişiliğiyle bilinen İş insanı ve siyasetçisi

ÖMER KUTLU KİMDİR;

Ömer KUTLU 1980 yılında Adıyaman’da doğdu.

Öğretmen bir babanın çocuğu olan Ömer Kutlu Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Eğitim Koçluğu ve Okul Öncesi Eğitimi gibi alanıyla ilgili eğitim programlarının yanı sıra ülke sorunlarına olan ilgisi ve duyarlılığı nedeniyle Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimleri, Sosyal Bilimler Eğitim programlarına katıldı.

Bir eğitimci olan Kutlu iş hayatına sağlık sektöründe başladı. Sağlık sektöründe çeşitli tedavi ünitelerinin kuruluşunda ve işletme sürecinde yöneticilik yaptı.

2013 yılında Sağlık ve Danışmanlık faaliyetleri sunmak üzere kendi şirketini kurdu. Özel sağlık kuruluşlarına danışmanlık hizmetleri verdi. Bu süreçte Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak iş modelini geliştirip şirketinin verimliliği işletme kapasitesini artırdı.

2014 yılından itibaren medikal malzeme, iş sağlığı ve iş güvenliği alanlarında ürün tedarik hizmetleri sunmaya başladı.

Ülke genelinde özel sektöre ve kamu kurum kuruluşlarına bu alanlarda profesyonel destek hizmetleri verdiği çalışmaları devam etmektedir.

 

(EYÜP FLAŞ HABER GAZETESİ ALAETTİN ARSLAN)

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER