EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Abdullah Ağırkan / Muharrem İnce Eyüpsultan’da konuştu!

Muharrem İnce Eyüpsultan’da konuştu!

Eyüp Sultan ziyareti sırasında bir gazetecinin “Eyüp Sultan türbesi’nde  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmeye alıştık. Böyle bir gelenek var ama siz de bugün geldiniz ziyaret ettiniz. Neler söyleyeceksiniz?” demesi üzerine konuşan  Muharrem İnce “Eyüp Sultan, Tayyip Erdoğan’ın simgesi mi?

Ben buraya ilk geldiğimde 12 yaşındaydım. Annem anneanneme demiş ki; ‘Oğlumu ortaokula giderken Yalova’dan köye gelirken göreyim, Eyüp Sultan’a gideceğiz demiş. 12 yaşında anneannemle birlikte ilk kez geldim buraya. Belki 100’ün üzerinde gelmişimdir. Eyüp Sultan, Erdoğan’ın simgesi olamaz. Müslümanların simgesidir. Elhamdülillah ben de Müslümanım.” dedi. Muharrem İnce,  Otobüs üzerinde yaptığı miting konuşmasında da bu olayı anlatarak, “Eyüp Sultan’a gelirken de Erdoğan’dan izin mi alacağız?, Ben Eyüpsultan’a ilk geldiğimde 12 yaşındaydım” dedi.
CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kağıthane mitinginden sonra Eyüpsultan’a geldi. Eyüp Sultan  türbesini  ziyaret eden İnce, Eyüp Sultan Camii çıkışında vatandaşlarla selamlaştı. Oldukça yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılaşan Muharrem İnce Trabzonlu olduğunu söyleyen bir vatandaşla da bir süre sohbet etti. “Bisiklete neden bindin?” diyen vatandaşa “Gençler getirmişler bindim” diyen ve vatandaştan oy isteyen Muharrem İnce’ye cevap, “Yalan söyleyemem, Ak Parti’ye vereceğim” oldu.
Miting zamanına kadar Unkapanı köprüsüne giden ve burada balık tutan vatandaşlarla görüşen Muharrem İnce, bir vatandaştan aldığı oltayla balık tuttu, tuttuğu balığı tekrar denize attı.
Eyüpsultan Meydanına açıklanan saatinde gelen Muharrem İnce burada binlerce vatandaşın tezahuratıyla karşılandı. Vatandaşlar her bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Başkan İnce” sloganları atarken, İzmir Marşı’nı da söylediler. Muharrem İnce’nin otobüsünün meydana gelmesiyle etrafını kuşatan halk trafiğin kapanmasına da yol açtı. İnce’nin konuşması bitene kadar trafik açılmadı.
Otobüsü’nün üzerinde konuşan İnce etrafını çeviren Eyüplüler’i görünce “360 derece miting yapacağız” diyerek konuşmasına başladı.
Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Başbakan Binali Yıldırım’ı sık sık eleştiren Muharrem İnce, Erdoğan’ın konuşmasında kendisini eleştiren sözlerini alkışlayan generalin rütbelerini sökeceğini de belirtti. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı seçildiğinde Gazze’ye de gideceğini söyledi.
Halkın yoğun sevgi gösterileri çinde konuşmasını bitiren Muharrem İnce, sırasıyla Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Zeytinburnu’nda da mitingler yapmak üzere Eyüpsultan’dan ayrıldı.

http://eyupflashaber.com/

EYÜP’TE SÜPRİZ ANKET SONUCU

CHP’nin masasındaki son İstanbul anketinin sonucunda AK Parti’nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER