EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Mim Copy, Yeni Yüzü ile Dijital Baskıda Sınır Tanımıyor

Mim Copy, Yeni Yüzü ile Dijital Baskıda Sınır Tanımıyor

Mim Copy, Yeni Yüzü ile Dijital Baskıda Sınır Tanımıyor Mim Copy Center Firma Sahibi Melih Bedir, “Baskıya Dair Ne Varsa” sloganı ile çıktıkları yolda, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve en doğru çözümleri, yeni görünümleriyle sunmaya devam edeceklerini belirtti. Mim Copy Center Firma Sahibi Melih Bedir

Mim Copy, Yeni Yüzü ile Dijital Baskıda Sınır Tanımıyor

Mim Copy Center Firma Sahibi Melih Bedir, “Baskıya Dair Ne Varsa” sloganı ile çıktıkları yolda, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve en doğru çözümleri, yeni görünümleriyle sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Mim Copy Center Firma Sahibi Melih Bedir

Mim Copy, şehir merkezlerine odaklanmış Copy Center alışkanlığını değiştirmek ve Kâğıthane’deki baskı merkezi eksikliği gidermek amacı ile İstanbul’un en eski yerleşim yerlerinden birinde hizmet vermeye başladı. Gelişmiş teknik altyapısı ve dijital baskı alanındaki ürün çeşitliliği ile dikkat çeken Mim Copy Center, büyüyen müşteri portföyünün isteklerine kaliteli ve zamanında cevap verebilmek adına hizmet alanını genişletti. Yeni yüzüyle müşterilerini karşılayan Mim Copy Center, İstanbul’un müşteri memnuniyeti en yüksek baskı merkezi olmayı hedefliyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ve en doğru çözümleri sunmak adına dijital baskı merkezlerinde değişikliğe giden Mim Copy Center, tüm detayları bizimle paylaştı.

Firma Sahibi Melih Bedir ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajın ayrıntıları şu şekilde:

Print On Demand: Mim Copy Center’ın kuruluş ve gelişim süreci hakkında bilgi verir misiniz?

Melih Bedir: Copy Centerların genellikle Beşiktaş, Mecidiyeköy, Maslak gibi şehir merkezlerinde yoğunlaşmasına rağmen biz, Mim Copy Center’ı 2011 Eylül ayında İstanbul’un yükselen değeri Kâğıthane’de kurduk. Kuruluşumuzda kurumsal firmaların baskı çözüm ortağı olmayı hedefleyerek makine parkurumuzu yeniden düzenledik. “Copy Center” olarak işe başlamış olsak da müşterilerimizin talepleri ve piyasanın bizi yönlendirmesi ile kurumsal kırtasiye ve promosyon ürünleri üzerine yatırımlara başladık.

Şu an siyah beyaz ve renkli baskı, ozalit baskı, iç ve dış mekan baskı, lazer kesim, kaşe promosyon, UV baskı, iş güvenlik tabelaları, alüminyum çerçeve, toner, kartuş ve zengin kırtasiye ürünleri ve 3D baskı hizmeti sunmaktayız.

Print On Demand: Mim Copy Center, yerleşim alanında yeniliğine gitti. Biz de hayırlı olsun dileklerimizi iletelim. Mim Copy Center’ın yeni yüzü ile ilgili neler söyleyeceksiniz? Hem müşterinin hem de Mim Copy Center’ın beklentisi olarak bu yeniliği incelediğimizde önemli noktaları sıralayabilir misiniz?

Melih Bedir: Yeni yatırımlar ve yeni iş kollarından dolayı mevcut yerimiz bize yetmemeye başlamıştı. Dolayısıyla müşterilerimize farklı iş kollarında hizmet verme konusunda sorunlar yaşamaktaydık. İş yerimizi büyütme kararı alarak yeni düzenlemeler ile kurumsal kimliğimizi, hizmet ve ürün yelpazemizi müşterilerimize daha doğru bir şekilde yansıtmaya çalıştık. Bunu sağlamak için iç dekorasyonumuzu yeniledik. Bünyemizdeki departmanları da yeniden düzenledik. Bilgi güvenliğini sağlamlaştırmak amacı ile üretimimizin olduğu bölümler ile müşterilerimizle görüştüğümüz alanları ayırdık. Kemerburgaz depomuzda ve yenilediğimiz 2 katlı, 500 m2 alanımızda müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Print On Demand: Sektördeki konumunuzu nasıl değerlendiriyorsunuz?  Müşterilerinizle buluşturmuş olduğunuz ürün grupları hakkında bilgi verir misiniz?

Melih Bedir: Sektörümüzde genellikle sabit işler yapıldığı için rekabetçi fiyat politikaları oluşuyor. Mim Copy Center olarak müşterilerimize daha farklı ve özel çözümler sunmayı hedefliyoruz. Her baskı merkezinde yapılamayacak değişken datalı işler, kopyalanması zor olan sertifika ve diplomalar, özel yapım plaket ve madalya gibi ürünlerde hizmet veriyor olmamız, bizi diğer baskı merkezlerinden ayırıyor.

Mim Copy Center’da; baskı, kırtasiye ve promosyon olarak 3 departman bulunuyor. Tam kapasiteli baskı merkezi olarak müşterilerimizin tüm baskı ihtiyaçlarını tek bir noktadan gidermelerini hedefliyoruz. CMYK + beyaz baskı ile müşterilerimize, farklı kâğıtlara baskı imkânı sunuyoruz. En son HP 6600 poster baskı makinasına yaptığımız yatırım ile kusursuz baskıları müşterilerimize teslim edebiliyoruz.

Promosyon konusunda ciddi bir altyapımız bulunuyor. Kendi ithal ettiğimiz ve iç piyasadan temin ettiğimiz ürünler ile birlikte yaklaşık olarak 2500 kalem promosyon ürününe sahibiz. Baskılarımızı da kendi bünyemizde yaptığımız için numune temininden üretime kadar olan süreci hızlandırabiliyoruz.

Print On Demand: Mim Copy Center’ın yeni yatırımları olacak mı?

Melih Bedir: Kuruluşumuzdan bu yana, yurt içi Avrupa ve Uzakdoğu fuarlarını takip ederek mümkün mertebe fuarlarda yer almaya çalıştık. Fuarlarda gördüğüm yeni çözümleri, baskı merkezimize taşıdık. Yatırım yapmayı planladığımız makinelerin, baskı merkezimize sağlayabileceği katma değerleri hesap ederek makine ilerlemeyi düşünüyoruz. Müşterilerimize daha farklı çözümler sunabileceğimiz makinalar, önceliğimiz olacaktır. Önümüzdeki sezonda flatbed kesici, flatbedUV, dijital nakış gibi farklı ürünleri parkurumuza eklemeyi planlıyoruz.

Print On Demand: Müşteri memnuniyeti hususunda Mim Copy Center’in hizmetleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Melih Bedir: Genelde bütün firmaların mottosu önce müşteri memnuniyeti olsa da bunu uygulama konusunda problemler yaşıyorlar. Bu sorun altında, büyük ölçüde müşteriye hizmet eden personelin mutsuz olması yatmaktadır. Mim Copy Center olarak personelimizin mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Ekip arkadaşlarımız mutlu olduğu sürece, müşterilerimize güler yüzlü yaklaşıyorlar. Her sektörde olduğu gibi baskı sektöründe de bireysel veya makine kaynaklı hatalar olabiliyor. Tabi gayet doğal bir durum. Önemli olan, hata olduğu zaman müşteriyi mağdur etmeden problemi çözmektir. Biz, bu konuda sonuç odaklı çalışmaktayız. Müşterilerimizi hatalı baskı sorunu ile karşılaştırmadan, hazırladığımız ürünleri kalite kontrolden geçirerek müşterilerimize teslim ediyoruz.

Print On Demand: Çevreyi korumak ve zarar vermemek adına Mim Copy Center’ın yapmış olduğu çalışmalar var mı?

Melih Bedir: Mim Copy Center olarak doğaya gereken önemi vermeye çalışıyoruz. Baskı merkezimizde geri dönüşüm uygulamasını bulunuyor. Tüm artık kâğıtları, ambalaj atıkları ve plastikleri geri dönüşüme teslim etmek amacı ile topluyoruz. Kartuş, toner, pil, metal artıkları gibi geri dönüşümü farklı olan atıkları da ayrı şekilde toplayarak gerekli yerlere teslim ediyoruz. Baskı merkezimizin bulunduğu alandaki sokak hayvanlarını da unutmuyoruz ve düzenli olarak besliyoruz. Ayrıca sene sonlarında da fidan bağışı yapmayı ihmal etmiyoruz.

Print On Demand: Okuyucularımıza ve sektör temsilcilerine vermek istediğiniz bir mesajınız var mı?

Melih Bedir: Meslektaşlarım ile rekabet kavramını tekrardan gözden geçirmeliyiz. Hepimiz ciddi yatırımlar yaparak bu sektörde yer alıyoruz ve sürekli bu yatırımlarımızı yeniliyoruz.  Bu yatırımları yaparken de ortalama maliyetler ve fiyatlar ile yatırımın geri dönüşümünü hesaplıyoruz. Fakat maliyet analizi yapmasını bilmeyen veya hizmet kalitesi ile rekabet edemeyen baskı merkezleri, çok düşük fiyatlar ile piyasaya zarar veriyorlar. Bu fiyat politikalar ile kendilerine de fayda sağlayamadıklarını maalesef ki fark edemiyorlar. Her sektörün problemlerine çözüm aradığı kuruluşlar mevcutken baskı merkezlerinin böyle bir kuruluşa sahip olmaması büyük bir eksiklik. En kısa zamanda baskı merkezlerinin bir çatı altında toplanması gerektiğini düşünüyorum. Meslektaşlarımızla, fiyat ile değil hizmet kalitesi ile rekabet etmeliyiz.

 

#MimCopyCenter #MelihBedir #BaskıyaDairNeVarsa #DijitalBaskı

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER