EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / MEKANLARI CENNET OLSUN

MEKANLARI CENNET OLSUN

 

MEKANLARI CENNET OLSUN

Mina Başaran kimdir, kaç yaşında sorusu ve cenaze töreninin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Başaran Holding’e ait jetin düşmesi ile ilgili son dakika haberleri araştırılıyor. İstanbul’a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri’nden havalanan Başaran Holding’e ait özel jet ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Durk Enar köyü yakınlarına düştü. Kazada 3’ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetti. İran’da düşen jette hayatını kaybeden 11 kişiden 10’unun cenazesi Türkiye’ye getirildi. Askeri uçakla önce Diyarbakır’a getirilen cenazeler ardından İstanbul’a doğru yola çıktı. Türkiye’ye gönderilen 10 cenazenin kimlik tespit çalışmalarının tamamlandığı, kaptan pilot Beril Gebeş’in kimlik tespit çalışmalarının ise İran’da devam ettiği kaydedildi. Dubai’de gittikleri bekârlığa veda partisinden İstanbul’a dönerken özel jetin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğar Urfalı ve Sinem Akay’ın cenaze törenlerinin birlikte yapılacağı konuşuluyor. Korkunç kazanın ardından Mine Başaran’ın fotoğraflarının kullanılmaması için sosyal medya hesapları ailesi tarafından kapatıldı.

x

Mina Başaran kimdir, cenaze töreni ne zaman soruları araştırılıyor. Mina Başaran Instagram hesabı merak ediliyor.  Bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai dönüşü düşen özel jette hayatını kaybeden Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğar Urfalı ve Sinem Akay’ın cenaze törenlerinin birlikte yapılacağı konuşuluyor. HT Kulüp’ten Reşat Balcıoğlu’nun haberine göre, üniversiteden bu yana arkadaşlıkları devam eden dostların, ailelerinin kararıyla cenaze törenlerinin de ortak yapılacağı söyleniyor. İran’da düşen jette hayatını kaybeden 11 kişiden 10’unun cenazesi Türkiye’ye getirildi.  Askeri uçakla önce Diyarbakır’a getirilen cenazeler ardından İstanbul’a doğru yola çıktı. Türkiye’ye gönderilen 10 cenazenin kimlik tespit çalışmalarının tamamlandığı, kaptan pilot Beril Gebeş’in kimlik tespit çalışmalarının ise İran’da devam ettiği kaydedildi. Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur. Detaylar haberimiz içerisinde sizlerle.

MELİKE KUVVET VE BERİL GEBEŞ KİMDİR?

BURCU URFALI KİMDİR? TIKLAYIN

JASMİN BARUH KİMDİR?

MİNA BAŞARAN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Dubai’de gittikleri bekârlığa veda partisinden İstanbul’a dönerken özel jetin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mina Başaran, Zeynep Coşkun, Aslı İzmirli, Ayşe And, Liana Hananel, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğar Urfalı ve Sinem Akay’ın cenaze törenlerinin birlikte yapılacağı konuşuluyor. Üniversiteden bu yana arkadaşlıkları devam eden, iyi günde kötü günde hep birlikte olan dostların, aileleri tarafından alınan karara göre cenaze törenlerinin de ortak yapılacağı iddia edildi.

CENAZELER TÜRKİYE’YE GELDİ Mİ?

İran’da düşen jette hayatını kaybeden 11 kişiden 10’unun cenazesi Türkiye’ye getirildi.  Askeri uçakla önce Diyarbakır’a getirilen cenazeler ardından İstanbul’a doğru yola çıktı.

Türkiye’ye gönderilen 10 cenazenin kimlik tespit çalışmalarının tamamlandığı, kaptan pilot Beril Gebeş’in kimlik tespit çalışmalarının ise İran’da devam ettiği kaydedildi.

CENAZELERDEN BİRİ EKSİK

Başaran Holding jetindeki kazada toplam 11 kişi yaşamını yitirmişti. Bugün Türkiye’ye getirilen cenaze sayısı 10 oldu.

Getirilen cenazeler Mina Başaran, Sinem Akay, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğan Urfalı, Liana Hananel, Ayşe And, Asligül İzmirli, Zeynep Coşkun, Melike Kuvvet ve Eda Uslu’ya ait. Pilot Beril Gebeş’in naaşı ise yok.

PİLOT BERİL GEBEŞ BULUNDU MU?

İran Adli Tıp Kurumu, hayatını kaybeden kadınlar üzerinde yaptığı DNA testi sonucu cesetlerin sadece 10 kişiye ait olduğunu belirlemişti. Beril Gebeş’in naaşı ise kayıptı.

Adli Tıp Kurumu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yapılan gerekli tahlillerin ardından kuruma teslim edilen 11 cenazeden birinin aslında diğer kişilere ait parçalar olduğu tespit edildi ve bir kişi hala kayıptır” ifadelerine yer verildi.

Bugün 10 kişinin cenazesi Türkiye’ye nakledilirken Beril Gebeş’in cenazesinin daha sonra Türkiye’ye getirileceği bildirildi.

MİNA BAŞARAN INSTAGRAM HESABI

Instagram hesbaı “minabasaran”dır. Korkunç kazanın ardından Mine Başaran’ın fotoğraflarının kullanılmaması için sosyal medya hesapları ailesi tarafından kapatıldı

MİNA BAŞARAN KİMDİR?

Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

 

MELİKE KUVVET KİMDİR?

Uçağın ikinci pilotu ise Melike Kuvvet’ti. Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biri olan Melike Kuvvet, AS532 Cougar tipi helikopterde uçtu. Mecburi hizmetinin ardından özel sektöre geçti. Aynı zamanda üniversitelerde öğretim üyeliği yaptı. Bir dönem Ayjet’te öğretmen pilot görev yaptı. Ardından da Başaran Holding’e geçti.

 

BERİL GEBEŞ KİMDİR?

Beril Gebeş, Ayjet Uçuş Okulu’ndan kaptan pilot lisansını aldı. Başaran Holding’de pilotluk yapan Beril Gebeş’in babası da Türk Hava Yolları’nda kaptan pillotluk yapıyordu.

 

HÜSEYİN BAŞARAN KİMDİR?

Trabzon doğumlu olan Hüseyin Başaran, farklı sektörlerde faaliyet gösteren Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Bir dönem Trabzonspor Asbaşkanlığı yapan Hüseyin Başaran evli ve 2 çocuk sahibidir.

Farklı sektörlerde başarılı projeleri hayata geçirerek büyüyen ve 25 yıldan bu yana birçok yatırıma imza atan Başaran Yatırım Holding, şuan üçüncü kuşak temsilcisi olan Hüseyin Başaran tarafından yönetilmektedir. İlk olarak fındık ticareti ile faaliyetine başlayan Başaran Entegre, kısa sürede Türkiye’nin önde gelen entegre fındık işleme tesisine sahip olmuştur.

Günümüzde Gıda’nın yanı sıra Yatçılık, Finans, İnşaat, Turizm, Havacılık, Çimento ve Enerji olmak üzere farklı sektörlere de yatırımlarına devam eden Başaran Holding, Hüseyin Başaran’ın Başkanlığında; Ramada Resort Bodrum ve Ramada Plaza Trabzon ile turizm yatırımları gerçekleştirmiştir.

MURAT GEZER KİMDİR?

Almanca ve İngilizce bilen Murat Gezer işadamı. American InterContinental University’de eğitim gören Murat Gezer ailesine ait matbaacılık şirketinde çalışıyor.  Başaran Grubu’nun veliahdı Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri’nin sahibi Murat Gezer Ekim ayında nişanlanmıştı. Soho House’da düzenlenen bir törenle nişanlanan çift, 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenmeyi planlıyordu

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER