EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ‘KORONADAN EVVEL HAK YİYENLER BİZLER DEĞİL MİYDİK?’

‘KORONADAN EVVEL HAK YİYENLER BİZLER DEĞİL MİYDİK?’

‘KORONADAN EVVEL HAK YİYENLER BİZLER DEĞİL MİYDİK?’

İslam aleminin  mescitleri boşaltılmış. Camilerimiz  bomboş kalmış. Ne yaptık biz ki Allah bizleri mescitlerinden kovdu?

Peygamberimizin  mescidi camileri kapıları kapatılıyor. Ne yaptık ki bizi peygamberimiz mescidinden kovdu? Camilerimizde cemaatle birlikte namaz kılamaz olduk, Cuma hutbeleri okunmaz oldu, para karşılığı liyakatsız imamlar tutup Müslüman alemini namazdan soğutan biz değilmiydik?

Söyleyin en insanlar biz ne yaptık? Gelin de beraber aynada bir anlık kendi yüzlerimize bakalım. Koronadan evvel hak yiyenler biz değil miydik? Biz değil miydik yalanı doğruymuş gibi anlatan, Sırf iktidar hırsı yüzünden mübarek dinimizi siyasete alet edip makara kakara diyen biz değilmiydik. Banka faizleri için sıraya giren biz değilmiydik. Fakat bugün ağlıyor, sızlanıyoruz camiler kapandığı için. Çünkü Allah’ın kapıları yüzümüze kapanmıştır.”

KİN VE İHANET VEBASI.

“Çünkü bu vedan önce aramızda kin vebası, haksızlık vebası, ihanet vebası, günahkarlık vebası vardı. Korona bitecek, sonra biz eski halimize döneceğiz. Bizler şairin dediği gibi; Alla’a dua ediyoruz  denizin ortasında gemimizi karaya çıkartsın diye, karaya varınca da isyan ediyoruz.”

Alaettin Arslan

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER