EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / KEMERBURGAZ DA ODUN YÜZÜNDEN BALTALI KAVGA

KEMERBURGAZ DA ODUN YÜZÜNDEN BALTALI KAVGA

 

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Eyüpsultan Kemerburgaz semti Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Ayvat Bendi Göleti civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mustafa Gündüz (28), çalıştığı iş yerindeki arkadaşları Onur Ö. (41), Kaan Ç. (22), Kaan A. (44), Uğur Ö. (35), Musa Ç. (30) ve Ümit Ş. (35) ile birlikte piknik alanına geldi. Bir süre sonra arkadaş grubu alanda ateş yakarak mangal yapmaya başladı. Ancak yakacak odun kalmaması üzerine Gündüz ve arkadaşları, odun dolu traktöre yanaştı. Araçta bulunan adamdan odun isteyen gençler, ona da sucuk-ekmek ikramında bulundu.

Baltanın sapıyla gençlere saldırdı

Birkaç odun alan gençler alana dönecekleri esnada traktörün arkasından seyreden otomobildeki bir grup, onlara küfür etti. Bunun üzerine gençlerle grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine eline odun ve balta alan Amir K. (56), Yakup K. (29), Melahat K. (51) ve Engin K. (27), gençlere saldırdı. Tarafların birbirine girdiği olayda, başına balta sapıyla darbe alan Mustafa Gündüz yere yığılarak hareketsiz kaldı. Olayda Gündüz ile birlikte 5 arkadaşı vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Polis 11 kişiyi gözaltına aldı, 7 kişi yaralandı

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı gençleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Polis ekipleri ise birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. İfadeleri alınarak “kasten yaralama”, “hakaret”, “tehdit” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından adli işlemleri yapılan taraflar savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

“Odun güzele benziyor güzel köz olur”

Olayla ilgili konuşan Mustafa Gündüz, “Biz olaydan bir hafta önce maç yapmıştık şirket arasında iddiasına. O gün boşluğumuz vardı iddiayı gerçekleştirmek için ormana gitmiştik mangal yapmak için. İlk başta 20-25 kişiydik, yiyip dağılanlar falan oldu en son 7-8 kişi kaldık. Müdürümüzün toplantısı vardı onu bekliyorduk, o da toplantısı bittikten sonra geldi. Ona sucuk ekmek ayırmıştık diğerleri yemişti, bizim abi de traktörü gördü, o sırada odunu gördü ‘Odun güzele benziyor güzel köz olur sucuk ekmek ikram edeyim odun alayım yapıp hızlıca gidelim’ dedi. Traktörü durdurup orada bir buçuk dakika kadar konuştu arkasında 3-4 tane araba duruyordu biz onları yabancı sandık. Konuştuktan sonra traktörün kapısını kapadı, o sırada arkadaki araçlardan bir kişi indi 55 yaşlarında. Direkt küfür ederek geldi ‘Odunları yerine bırakın’ falan dedi” ifadelerini kullandı.

“Birisi bana baltanın sapıyla vurmuş”

Gündüz, “Ben de olayı anlatmaya çalıştım ‘Sakin ol, sıkıntı yok, bizim abi durdu sucuk ekmek ikram etti, odun istedi’ falan dedim. Bu sefer bana yöneltti küfürleri ‘Sen karışma ne konuşuyorsun’ falan dedi. Odunu aldı bana yönelince ben de yolun altında oturuyordum, oturduğum yerden kalktım ona doğru yöneldim. Orada bir arbede, bir tartışma çıktı. Arabadan başkaları da indi, bir teyze indi sanırım eşiydi. Sonra olay durulur gibi oldu o sırada adam arabasına yöneldi ve eşine ‘Bana silahımı ver’ dedi. Kadın silahı minibüsün sağ ön kapısından aldı, adama verecekti, ben adamı silahı almasın diye tutarken orada birisi bana baltanın sapıyla vurmuş, ben görmedim kimin vurduğunu, bizim şirkettekiler görmüşler” dedi.

KEMERBURGAZ AYVAT BENDİ GÖLETİ’NDE BİR GRUP ARKADAŞ, YAKTIKLARI ATEŞİ HARLAMAK İÇİN TRAKTÖRÜN KASASINDAN ODUN ALDIKLARI ODUNCUNUN YAKINLARI TARAFINDAN BALTALI SALDIRIYA UĞRADI. DEHŞET ANLARI KAMERALARA YANSIRKEN, BAŞINA BALTA SAPIYLA VURULAN GENÇ KISMİ FELÇ GEÇİRDİ VE KAFATASINDA KIRIKLAR OLUŞTU. OLAYDA 7 KİŞİ YARALANIRKEN, POLİS OLAYLA İLGİLİ BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLAN 11 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI. (DOĞAN CAN CESUR – FURKAN DUMAN – FURKAN TAN – VEYSEL ENSAR GÖKÇEGÖZOG/İSTANBUL-İHA)
KEMERBURGAZ AYVAT BENDİ GÖLETİ’NDE BİR GRUP ARKADAŞ, YAKTIKLARI ATEŞİ HARLAMAK İÇİN TRAKTÖRÜN KASASINDAN ODUN ALDIKLARI ODUNCUNUN YAKINLARI TARAFINDAN BALTALI SALDIRIYA UĞRADI. DEHŞET ANLARI KAMERALARA YANSIRKEN, BAŞINA BALTA SAPIYLA VURULAN GENÇ KISMİ FELÇ GEÇİRDİ VE KAFATASINDA KIRIKLAR OLUŞTU. OLAYDA 7 KİŞİ YARALANIRKEN, POLİS OLAYLA İLGİLİ BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLAN 11 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI. (DOĞAN CAN CESUR – FURKAN DUMAN – FURKAN TAN – VEYSEL ENSAR GÖKÇEGÖZOG/İSTANBUL-İHA)

“Yüzümün sağ tarafında felç var kafa tasımda kırık var”

Gündüz, “Sonra yere düştüm video kayıtları da var zaten tekrar saldırmaya başlıyorlar. O sırada bir boşluk oldu ben sürünerek kendimi yolun kenarından gölün kıyısına doğru attım, ağaçların arasına saklandım. Yine aradılar beni ama bulamayınca gittiler. O şekilde kurtuldum, saklanmasam gidiyordum yani. Yüzümün sağ tarafında felç var, kafa tasımda kırık var, sağ kulağımda duyu kaybı var, kulak kristallerim oynamış. İç kanamam vardı, kanama kulaktan aktı, 6 gün hastanede yattım. Biz davacı olduk, ilk gün ifade verip serbest kalmışlar. Benim de ifademi hastanede polisler aldı. Cezalarını çekmelerini istiyoruz. Diğer arkadaşlarımızdan sırtında ve omuzlarında morluklar olanlar var zaten 3-4 kişide daha darp raporu var mahkeme dosyasında da mevcut raporlar” diye konuştu.

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER