EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Kapı Teknolojileri Otomatik kapı kepenk

Kapı Teknolojileri Otomatik kapı kepenk

Kapı Teknolojileri

Kapı teknolojileri konusunda sektöre adım attığımız andan itibaren, en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar eşliğinde almanız adına hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Yaşam alanlarının, iş yerlerinin, AVM’lerin, mağazaların ya da bu gibi toplu yaşanan alanların daha modern, estetik ya da korunaklı bir hal alması adına çeşitli hizmetler sunan firmamız, güvenilir bir firma imajı yaratmak adına çeşitli ilkeler benimsemiştir. Profesyonel hizmet anlayışı benimsemiş olan firmamız, hizmet bölgesindeki tüm müşterilerine ücretsiz keşif hizmeti sunmakta ve işlem yapılacak mekanları yerinde inceleyerek, yapılacak kapı teknolojileri için anında fiyat belirlemektedir. Ödeme konusunda da müşterilerine birçok kolaylık sunan firmamızın vermiş olduğu hizmetleri şu şekilde sıralamak mümkündür. KapıTeknolojileri olarak farkımızı hissedeceğinizi ve bizi her zaman bir çözüm ortağınız olarak görmenizi temenni ediyoruz.

-Otomatik Kapılar

İşyerleri, mağaza, ofis ve showroom gibi müşteri potansiyelini karşıladığımız alanlarda tercih edilen modellerdir. Otomatik kapı geniş bir hizmet alanı olduğu için firmamız bunu artık Yeni Nesil Kapı Teknolojileri olarak adlandırmaktadır. Tüm otomatik kapı sistemleri bizim için her uygulamalarımızda son teknolojik ekipmanlar ve yüksek mühendislik kalitesi kullanılarak uygulanmaktadır. Yaşadığınız alana değer katan otomatik kapı sistemlerimiz her zaman sizlerin beğenisini ve takdirini kazanmıştır. Fotoselli Kapı ve Otomatik kapı için özel fiyatlar sunmaktayız. Demonte ve montajlı otomatik kapı seçeneklerimiz mevcut. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hizmetinizdeyiz.

 

-Ev Giriş Kapıları

Kapı teknolojileri hizmet ağına dahil olan ve en sık tercih edilen işlemlerden biri ev giriş kapılarıdır. Kişilerin yaşamsal faaliyetlerini sürdürdüğü alanların güvende olması, kişilerin can ve mal varlığının korunması amacı ile kullanılan en önemli ekipmanlardan olan ev giriş kapıları, çoklu kilit sistemlerine ve güvenli kullanım olanağına sahiptir. Maksimum seviyede ısı ve ses yalıtımına da sahip olan giriş kapıları, kişilerin istek ve talepleri doğrultunda verilen ölçüde, modelde ya da renkte hazırlanabilmektedir. Yaşam alanlarınızda sadece güvenlik hissi değil, eşsiz ve modern bir görüntü elde etmenizi sağlayan ev giriş kapıları modellerini incelemek ve fiyat teklifi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Eyüp sınırlarında yer alan tüm meskenlere ev girişi yapısı alternatifleri ve teklifi için aynı gün ücretsiz keşif sunabiliyoruz.

-Cam Balkon

Cam balkon sistemleri, açık balkonların kapanmasını, dış etkenlerden korunmasını, ısı ve ses yalıtımı yapılmasını sağlayan sistemlerdir. Cam balkon sistemleri kullanım alanına özel olarak üretilmekte ve sahip olduğu raylı hareket sistemi sayesinde, camlar rahatlıkla açılıp kapatılabilmektedir. Kullanıldığı alanın sadece çevresel faktörlere karşı korunma değil, estetik ve modern bir hava da kazanmasını sağlayan cam balkon sistemlerini Kapı Teknolojileri olarak proje aşamasında ya da inşaat sırasında yapabilmekteyiz. Yüzde yüz yerli tasarım hizmeti sunan firmamız vermiş olduğu hizmet sayesinde binalarınızın da değer kazanmasını sağlamaktadır. Binaların mimarisine uygun sayısız tasarım ve model seçeneğine sahip olan firmamızdan hizmet almak için telefon numaralarımız üzerinden bizler ile iletişime geçebilir ve ücretsiz keşif hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Eyüp’te ofis ve ev ayırmaksınız cam balkon taleplerinizi aynı gün içerisinde hızlıca cevaplar ve en uygun teklifi sunabiliriz.

-Garaj Kapıları

Garaj kapısı konut otoparklarında, alışveriş merkezlerinde ya da villa gibi şahıs garajlarını korumak amacı ile araç giriş bölümlerinde kullanılan, yüksek derecede güvenlik ve yalıtım sağlayan seksiyonel kapı modelleri arasında yer almaktadır. Kişilerin mal varlığını korumak ve zarar gelmesini önlemek amacı ile kullanılan garaj kapıları en kaliteli ve şık bir tasarıma sahip şekilde kapı teknolojileri ile donatılmaktadır. Dikey bir şekilde yukarıya hareket eden bu sistem, garaj önlerinde bulunan alanların da daha kullanılabilir bir hal almasını sağlamaktadır. Firmamız sahip olduğu tecrübe ve donanım sayesinde eğik, dikdörtgen ya da kemerli girişlere dahi seksiyonel garaj kapısı montajı yapabilecek yeterliliğe sahiptir. Sizlerde yaşam alanlarınızın modern bir yapıya kavuşması ve araçlarınızın güvenli bir şekilde korunması için firmamız ile iletişime geçerek, hayalinizdeki garaj kapılarını bizimle paylaşabilir ve yaşam alanınıza en uygun tasarıma güvenle sahip olma avantajını yakalayabilirsiniz. Garaj ve bahçe kapısı seçeneklerimiz oldukça fazladır. İstediğiniz renk ve boyutlarda bahçe/garaj kapısı uygulaması yapabiliriz.

Neden Kapı Teknolojileri Tercih Edilmeli ?

Kapı teknolojileri uygulamaları için firmamızı tercih ederek, kaliteli ve güvenli bir hizmet alma avantajı yakalayabilirsiniz. Piyasada çok kısa bir sürede lider konumuna gelen ve bu sürekliliği senelerdir korumaya devam eden firmamız, kapı teknolojileri üzerine birçok hizmet vermekte ve müşterilerinin en kaliteli şekilde hizmet almasını hedeflemektedir. Kendine bir çizgi belirlemiş ve senelerdir bu çizgiyi bozmamış olan firmamız en uygun fiyat garantisi sunduğu tüm işlerinde müşterilerine uygun ödeme planlaması da hazırlamaktadır. Uygun fiyat ve hızlı montaj ile rakiplerimizden bir adım öndeyiz. Hemen bilgi alın ve kaliteli ve garantili otomatik (fotoselli) kapı sistemleri, yana kayar kapı sistemleri sahibi olun. Mekanlarınıza estetik ve kalite gelsin.

Yeni Nesil Otomatik kapı seçeneklerimiz;

  • Panjur Sistemleri
  • Kepenk Sistemleri
  • Fotosel Kapılar
  • Bahçe Kapıları
  • Garaj Kapıları
  • Cam Bölme Sistemleri
  • Cam Balkon Uygulamaları
  • Hızlı Açılır PVC Seksiyonel Kapılar
  • Ameliyathane Kapıları
  • Yangın ve Acil Çıkış Kapıları
  • Sanayi Tipi Kapılar
  • Otopark Bariyer Sistemleri olarak listelenmektedir. Size uygun ürünü birlikte seçebiliriz.

 

Eyüp içerisinde bulunan ameliyathane, poliklinik, muayenehane gibi fotoselli kapıların tercih edildiği yerlerde de referanslarımıza güveniyoruz ve sizlerin de bizleri tercih etmesini umuyoruz.

Eyüp Hizmet Bölgelerimiz

Eyüpsultan, Nişanca, Defterdar, Düğmeciler, İslambey, Rami, Topçular, Silahtarağa, Sakarya, Alibeyköy, Esentepe, Karadolap, Yeşilpınar, Akşemseddin, Çırçır, Güzeltepe ve Emniyettepe mahallerindeki otomatik kapı ihtiyaçlarını karşılamaktayız.

Ayrıca Eyüp sınırlarında yer alan ve özellikle özel mesken olarak tabir edilen villa, çiftlik, malikane gibi yerlerin olduğu Mimar Sinan ve Mithatpaşa mahalleleri , Göktürk Beldesi ile Akpınar, Ağaçlı, Çiftalan, İhsaniye, Işıklar, Odayeri, Pirinççi ve Yayla mahallesi bölgelerinde de özellikle bahçe kapısı ve garaj kapısı çözümlerimiz bulunmaktadır. Garantili otomatik kapı ürünleri, otomatik kapı teknik servis desteği ile birlikte marka ve model/renk seçimi sağlamaktayız.

Eyüp için Sarmal Sistemler, Panjur Grubu, Kepenk Grubu, Endüstriyel Kapı Sistemleri, Bahçe Kapısı Grubu, Ameliyathane Kapı Grubu, ve diğer Otomatik Kapı Grubu ile birlikte Garaj Kapısı Grubu ve Yangın Kapısı Grubu için teknik servis hizmetimiz bulunmaktadır. İster 0212 542 0555 numaralı ofisimizi arayın ister gezici ekibimizin numarası 0533 614 13 79 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir ve ücretsiz otomatik kapı keşif kaydı yaptırabilirsiniz.

Web sayfamızda yer alan Ücretsiz Keşif Formunu doldurarak bize talepleriniz iletebilirsiniz.

Firma tanıtım https://youtu.be/Nm3EzJeq3UM adresinden ulaşabilirsiniz.

KAPI TEKNOLOJİLERİ İletişim Bilgileri

Merkez Adres: Yeşilpınar Mah. Sevil Sok. No:2 D:2 Eyüp İstanbul

Şube: Cevizlik Mah. Hüsreviye Sok. Karaca İş Merkezi No:1/37 Bakırköy /İstanbul

Tel: 0212 542 0 555

Gsm: 0533 614 13 79

Whatsapp: 0533 614 13 79

Mail: info@kapiteknolojileri.com

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER