EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / İSTANBULUN EN SAĞLAM SEMTİ GÖKTÜRK

İSTANBULUN EN SAĞLAM SEMTİ GÖKTÜRK

Hatay Depremi ardından dikkatler İstanbula çevrilince Göktürk kiraların yüksek olması bile göç akınına uğradı. Öykeki; Kiralık ev bulmak neredeyse yok derecede.

YÜZDE OTUZ ARTIŞ VAR

6 Şubat’tan sonra eski binadan çıkıp eşyasını depoya vermek isteyenlerin sayısının arttığını söyleyen Hayatoğlu Nakliyat’ın sahibi Mehmet Bağlar, “Eskiden haftada 2-3 kişi depolama için ararken, şimdi son bir haftada bu sayı 30-40 kişiye çıktı. Bunun yanı sıra şehirlerarası taşıma da arttı. Ege Bölgesi’ne yazlık bölgelere gidenler var. Ayrıca İstanbul’dan Kocaeli ve İzmit bölgesine çok fazla göç var. Eşyalarını götürmeyip gidecekleri yerlerde daha küçük alanlarda daha uygun fiyata ya da anne babasının yanında kalabiliyorlar” dedi.
Kadıköy’den Fenerbahçe, Kızıltoprak’tan özellikle çıkış olduğunu söyleyen Bağlar, İstanbul’a dönüşün ise deprem bölgesi dışında neredeyse hiç olmadığını belirtti. Bağlar, on 10 günde İstanbul’dan çıkışların neredeyse son 20 yılın zirvesine çıktığını dile getiren Bağlar, talebin sürmesi halinde genel olarak depolarda kısa zamanda yer kalmayacağını öne sürdü. Bağlar, İstanbul içindeki göçün ise Göktürk bölgesine doğru yoğunlaştığını, son bir hafta içinde bölgeye yapılan göçte yüzde 30 oranında artış yaşandığını söyledi.

 

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER