EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / İlker Çiftçi’nin Kongre Konuşması

İlker Çiftçi’nin Kongre Konuşması

Muhterem divan, kıymetli başkanlarım değerli misafirler pek kıymetli delegeler hepinizi saygı ile selamlıyorum.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

Konuşmamıza başlamadan evvel  davetimize icabet eden siyasi partilerin kıymetli temsilcilerine çok kıymetli muhtarlarımıza dernek başkanlarımıza  saadet partisi il başkanımıza il yönetiimi ve yönetimi ve ilçe başkanlarımıza basın mensuplarımıza heycanımı maruzgörün ismini sayıp sayamadığım  ve bütün misafirlerimize bizleri kırmayarak davetimize icabet ettikleri için için her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Önce ahlak ve maneviyat diyerek Vatan millet sevdası uğruna Kınayacasının kınamasına aldırmadan yeni bir dünya için çalışmalarına devam eden  Saadet Partisi genel başkanı sn. Temel Karamollaoğlu beyfendinin nezdinde gerçekleştidiğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.

Görevde kaldığım süre içerisinde bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalmamamıza rağmen imtihanın bilincinde davanın şuurunda ve  tek bir kelime olumsuz söz söylemeyerek her zaman destek olan muhterem babama ve anneme değerli kardeşime sevgili eşime ve çocuklarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Bizler kutlu bir beldenin mukimleriyiz.Eyyubel Ensari hazretlerinin dizinin dibindeyiz.Eyüpsultan ilçesindeyiz.

Aşıkların rüyasındasın Eyüpsultan

Dertlilerin devasındasın Eyüpsultan

Ariflerin muhabbetinde vuslatındasın Eyüpsultan

Gözyaşı ile dualarımızdasın Eyüpsultan.

Fetihlerin ilhamısın miftahısın Eyüpsultan.

Dünyanın başkenti İstanbul ve onun seçkin beldelerinden biri olan Eyüpsultan ilçesinde yedi yıla yakın bir süreyle ve çok kıymetli bir ekiple birlikte büyük bir onur ve şerefle yerine getirmeye çalıştığım ilçe başkanlığı görevimi bu kongreyle birlikte çok kıymetli kardeşim Emre Ustaosmanoğlu beyfendiye devretmiş olacağız.

Bizde görev istenmez verilir. Dünya’nın ateşe verildiği böyle bir zamanda Bir Milli Görüş’çü ye bir görev tevdi edildiğinde ise  iş yokuşa sürülmez.

inancımıza göre babamız annemiz kardeşlerimiz eşimiz çocuklarımız akraba baskısı mallarımız durgunluğa uğramasından  korktuğumuz ticaretimiz ve rahat rahat oturduğumuz meskenlerimiz mazeret olamaz.

Dolayısıyla görev tevdi edilir edilmez canla başla çalışmalarına başlatan kıymetli kardeşimi tebrik ediyor bu ulvi yolda başarılar diliyorum.

El ele gönül gönüle omuz omuza yürüyeceğiz  ama bundan sonra sevgili başkanım küsmek bize kırılmak bize toparlamak alttan almak size düşüyor sn başkanım.

Bu kutlu davamızda bizimle birlikte gece gündüz yaz kış demeden  yürüdüğümüz çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Yönetimdeki arkadaşlarımın her birinin ayrı hatırası var. Hangi birisini anlatsam bilemiyorum. Sizler bu yolda saçınızı  ağarttınız .Zorluklarla mücadele ettiniz.

Genç yaşta bana bu kutlu görevi verdiniz. Bende sizin  emanetinizi zayi edecek, bana bu görevi tevdi edenlerin yüzünüzü öne eğdirecek işlerden uzak kalmaya çalıştım.

Allah şahit art niyetli olmadım. Allah rızası için çalıştım.Evde oturmakla batıla hizmet etmek arasında hiçbir fark yoktur sözünden ürperti duyduğum için telaşlandım.heyecanlandım.

Elbetteki  İnsan olmamız hasebiyle hatasız olmamız mümkün değildir.Bu yüzden başta  başkanlık divanım olmak üzere ilçe yönetim kadın ve gençlik kolları iştişare ve mahalle yönetimlerinden bana haklarını helal etmelerini istiyorum.

Sizleri gerçekten  seviyorum.Sayısız çalışmalara imza attık.Binlerce toplantı yaptık.Duam şudur ki ,ailelerimizle birlikle Cennet’in en yüksek makamı olan Firdevs Cennet’ini Cenab-ı Allah hepimize  nasip etsin.

Yine bu süreç içerinde çok hassas davranan gerçekten gönlümde taht kuran beni duygulandıran  Ali İhsan Gündoğdu beye ayrıca teşekkür etmek isterim.

Biz biliyoruz ki sözünde durmayanlarla istişare yapılmaz.

Bir arap şeyhinin ipiyle rüşvetsiz iş gördürmeyip  Müslümancılık oynayan,oraya buraya gittim diye sırf bizim ilçe üzerinde beşeri münasebetlerinden dolayı fitne sokmaya çalışan para gücüyle itibarımızı zedeleyip hegemonya sağlamaya çalışan üçkağıtçılarla hiç yapılmaz yemekleri yenmez.

Bu tip insanlara karşı  bizi ve kurumsal kimliğimizi ezdirmeyen abilerimizede çok teşekkür ederim.

Mgvler de çeşitli görevlerde bulundum Vatani görevimi tamamladıktan sonra Eyüp ilçe teşkilatında çeşitli görevleri ifa etmeğe çalıştım.

Dünya’nın şu erzele ömründe yılların günlerden daha çabuk geçtiğine şahit oldum.Mgv dönemimde yüzümde sakalım yoktu .

Şimdi benimde saçlarıma ufak ufak beyazlar düşmeye başladı.   Bunca yıllık teşkilat çalışmalarını gençliğini nerede tükettin sualine karşı bir umut ışığı olarak görüyorum.

Böyle kutlu bir davada böylesine  güzel bir beldede ilçe başkanlığı görevinde bulunduğum için Rabb’ime hamd ediyorum.

Böyle bir ekibin içerisinde olduğum için Allah’a şükrediyorum.

Nasıl şükretmeyelim ki;mecaz mübalağa ve masal içermeyen şu meseleye dikkat ediniz.

Hatırlayacağınız üzere İsviçre baselde 1897 yılında Siyonist güçler bir yıllık, on yıllık ve yüz yıllık olmak üzere üç tane karar alıyorlar.

Ve bu üç kararın ikisi gerçekleşiyor. üçüncü karar ise yüz yıl içerisinde öyle bir çalışma yapacaklar ki yaşamış olduğumuz bu  topraklarda bu milletinin tarihini bu milletin birliğini bu aziz milletin inancını tamamen sileceğiz diyorlardı.

1897-1997 tam yüz yıl sonra  aynı salonda Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın önderliğinde kurulan Milli Görüş hareketi onların inançlarını sileceğiz  diye karar aldıkları o salonda i İslam birliğinin temellerini atarak haçlı ve Siyonist zihinlere meydan okuyordu.

İhlas ve samiyetinizin  azminizin şevkinizin ağaran saçlarınızın gözyaşlarınızın vermiş olduğunuz aidatlarınızın hangi sonuçları tevlit ettiğini görün.

İşte bu yüzden ve iktidarda olduğumuz destansı  hizmetlerden dolayı biz hareket değince Milli Görüşü biliyoruz.İşte bu yüzden biz lider değince Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN’ı e yol arkadaşlarını biliyoruz.

KANUNİ gibi konuşup bu milleti faiz,vergi ve zam yoluyla sömüren, aile yapısını çökerten,ekonomik sıkıntılarla belimizi büken bir yönetim şekli istemiyoruz.

Ardından Şu Refah partisini 4e 5 e bölmek lazım dediler böldüler.

Şu haklı yada bu haklı bir şekilde böldüler. defalarca kapattılar..

Evlerinin dört bir yanı kütüphane ile çevrili mücahitlere dereden su içirttiler.

Biraderlerimize söyleyin  onlara oy verenlerin seçmenini ümitsizliğe düşürecek gözünden gönlünden düşürecek bir konjoktur oluşturun dediler.başardılar.

ama hesaplamadıkları hesaba katmadıkları bir şeyler vardı. Oda kalbimizdeki imanı ve taşıdığımız direncimizdir.

Bizler Milli Görüşçüler olarak asla ve asla önümüze çıkan engellere ve olumsuzluklar teslim olmadan gerekirse karadan gemiler yürütülecekse yürütülecek yahut yakılacaksa yakılacak enindede sonundada hedefimize ulaşacağız.

bu inanç azim ve kararlıklıkla ilerleyeceğiz ve yeni bir Dünya’yı kuracağız inşallah

.Derdi Dünya olanlar değil bu Dünya bize kokuyor diyenler kazanacak.

yüzbinler değil istikameti bozmayan bir avuç elmas taşı olan 313’ler zafere ulaşak.

Niçin böyle konuşuyorum.

çünkü Bu davanın  özünde , inanç var.

Her karışışında azim var.

birikimini teşkilata bağışlayan  amcalar var.

Bebeğine takılan çeyrek altını isimsiz zarfa koyan genç kardeşlerim var

İşte sırf bu yüzden, bu davanın izzet ve şerefinden, bu ulvi gayelerimizden dolayı bu sancak düşmeyecek bu ışık sönmeyecek Allah’ın izniyle.. ..

Muhterem kardeşlerim Eyüpsultan’da siyaset yapmak gerçekten çok keyifliydi.Çok değerli çok kıymetli kimselerle tanıştım.

Her zaman söylüyorum  herhangi bir partinin insan olarak tamamı iyi yada kötü kimselerden oluşmuyor.Partiler birbirlerine düşman askeri gibi bakmamalıdırlar.Fikirler mülahaza ve münazara edilmelidir.Ama asla ve asla kavgaya mahal verilmemelidir.

81 milyon insanın birlik beraberlik ve kardeşliğinden bahsedenler kutuplaştırıcı söylemlerinden vazgeçmelidirler.

Bazı siyasetçilerin heva hevesi yüzünden bazı hocaların işledikleri hataları yüzünden bazı tv kanallarının yalan yanlış iftiraları yüzünden

kendi doğduğum kendi büyüdüğüm askerlik yaptığım evlendiğim vergisini ödediğimiz bu vatanda biz  kendimizin terörist olmadığımızı anlatmakla vaktimiz geçti.Şahsen bu benim çok ağrıma gitti.

Müslümanların içtima yeri olan camilere bile bu kirli siyaseti soktunuz.. Biz bu vatanı seviyoruz.

Bu devran döner dönmez ayrı mesele amma bu kul hakkıyla mezara girmeyin.

vazgeçin.Yapmayın.yalan yanlış vaazlarla milleti kandırmayın.

Bir kanaat önderi Erbakan hocaya siyaseti bırak diyecek.
Benim tanıdığım Erbakan hoca Sana en az üç saat cihadı anlatmayacak.

Eğer sizde zerre kadar ümmet bilinci olsaydı 1.5 milyon müslüman öldürüldüğünde  hükümete çiviyi taa o zaman koyardınız?

Eğer Mutasım Billah ın  tırnağı kadar olabilseydiniz kocasının oğlunun babasının gözleri önünde tecavüze uğrayan kadınları,

babayla oğlunu çırılçıplak soyup birbirine yaklaştıran bu Amerikan domuzlarına karşı ümmeti bilinçlendirirdiniz.

Geçtiğimiz hafta Kudüs mitingini eleştirenler Tehodor herzin mezarıan gidenleri niçin görmezler.

Yenikapı ruhu diyenler nerdeler…

Bushun karşısında bacak bacak üstüne attığını görenler şu köle düzenini yıkmak için dolar yerine altın kullanılsın demezler.

15 Temmuz’da bizi Eyüpsultan meydanında konuşturanlar tehlike geçtikten sonra  şimdi niçin terörit diye ötekileştirirler.

Yıllarca tv ekranlarında kükreyenler acaba kaç tane fabrika kurdelası kestiler.

İstanbul’da yıkıcı bir deprem olsa en az 200 bin binanın yıkılacağı 6 7 milyon insanın öleceğinden bahsediliyor. Çok seviyorsunuz ya vatanınızı acaba hangi çalışmayı yaptınız.?

Muhterem kardeşlerim sözlerimi toparlayacak olursak

Mesele belli teşhiş belli tedavi belli yapılacaklar belli.

Bugün Dünya’da olan problemlerin temelinde İsrail’in yanlış itikadı var.

Genel gündem budur. Diğer gündemler ona bağlı tali gümdemlerdir.

Gördükki topçular mahallesinin hisseli tapu sorunundada Yahudi parmağı var asya kıtasındada var.

Evimizdeki sıkıntılarımızda da var dünyadaki problemlerde de var.

Eğer bir memlekette açlık işsizlik ve borçlu olan insan varsa o ülkenin nesillerine manevi tahribat yapılıyorsa o ülke adım adım çöküyor demektir.

Böyle bir ülkede  seçilmişleri seçtirirler ekonomik sıkıntılarla halkın belini bükerler.

Mafyatik ve ahlaksız diziler seyrettirirler  özgecan aslan olarak geri gönderirler.

Musula 82 kerküğe 83 dedittirirler elinden d8 leri alırlar.

Tükettirirler ürettirmezler.Sanayide geliştirmezler.

Beton ektirirler.tahıl ektirmezler.

Örnekler çoğaltılabilir.

Bu milletin aziz fertleri bu ifsat çalışmasına karşı mücadele etmelidi.Elinden gelen bütün gayreti göstermelidir. söylenenlere değil karneye bakılmalıdır.Eğer bu necip millet kuşatılmışlığın farkında olursa büyü bozulacak adil düzen kurulacak.

Ülkemizdeki  İslam coğrafyasındaki ve bütün yeryüzündeki sıkıntıların sona ermesi dilek ve temennsiyle hepinizi sevgi saygı hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyor.Kongremizin

Allah’a emanet ediyorum.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER