EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / HASDAL YOLU PARA BASIYOR VATANDAŞ PAŞA PAŞA ÖDÜYOR
HASDAL YOLU PARA BASIYOR PAŞA PAŞA ÖDÜYORUZ HASDAL YOLU ADETA DELİ DUMRUL HİKAYESİNE DÖNDÜ. Hasdal Yolu olarak bilinen D-010 karayolu adeta trafik cezalarıyla para basıyor.
HASDAL YOLU PARA BASIYOR PAŞA PAŞA ÖDÜYORUZ HASDAL YOLU ADETA DELİ DUMRUL HİKAYESİNE DÖNDÜ. Hasdal Yolu olarak bilinen D-010 karayolu adeta trafik cezalarıyla para basıyor.

HASDAL YOLU PARA BASIYOR VATANDAŞ PAŞA PAŞA ÖDÜYOR

HASDAL YOLU PARA BASIYOR PAŞA PAŞA ÖDÜYORUZ

HASDAL YOLU ADETA DELİ DUMRUL HİKAYESİNE DÖNDÜ.

Hasdal Yolu olarak bilinen D-010 karayolu adeta trafik cezalarıyla para basıyor.

Devlete para gerek, kesilen cezaları 15 gün içinde ödeyene yüzde 25  indirim, geç ödeyene af yok.

Burası üç şerit gidiş-üç şerit dönüş, ilk 5 kilometresi beton, kalan kısmı asfalt döşeli, bölünmüş bir otoyol. İstanbul’un kuzeyindeki 3’üncü Havalimanı ve 3’üncü Köprü bağlantı yolu Yanlış duymadınız: 3 şeritli asfalt otoyolda yapabileceğiniz en yüksek hız  70 km, eğer  82 km  hızla giderseniz ceza yersiniz üsteklik bu cezayı da paşa paşa ödersiniz.  Bu üç şeritli yolda Otomobiller için 90 km otobüs ve kamyonlar içinse 70 km. Hala yol boyunca bazı noktalarda eski 70 km’lik hız limiti tabelaları da duruyor, sökülmedi. Kısacası şu an, bence Hasdal yolunda hız sınırının kaç olduğunu Karayolları Genel Müdürlüğü dahi bilmiyor. Biz de sade vatandaş olarak, adresimize yağacak cezaları bekliyoruz, ve gelen cezaları da paşa paşa ödüyoruz.

İŞTE CEZA ÜSTÜNE CEZA YİYEN

Mehmet Ünlüer

4 tane gine ceza geldi gününde gönderseler enazından biĺiriz Bu arabayı böyle giderse istanbul il emliyet müdürlüğünde yakacam bukopek ler bunların allah dan korkusu yok allah belâlarını versin inşallah çocuklarının boğazından kan olarak gelsin inşallah 20 yıl önce eskiden hiç ceza gelmezdi devlet yöneticiler haram yemezdi akp parasız kalınca kuduruyor ben busıkıntiya giriyorumda allahım bu köpeklerler de deteretsin yarabbim bizim türkler mal gibi olmuş ya akp den korkusuna

 

FLAŞ HABER Alaettin Arslan.

http://eyupflashaber.com/

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  EYÜP FLAŞ HABER, ALAETTİN ARSLAN; Eyüpsultan’da yeni dönemin ilk meclisi toplandı 31 Mart’ta gerçekleştirilen …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER