EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / GÜZELTEPE’DE MUHTEŞEM KAHVALTI

GÜZELTEPE’DE MUHTEŞEM KAHVALTI

GÜZELTEPE’DE MUHTEŞEM KAHVALTI
Eyüpsultan’a bağlı Güzeltepe mahallesinde doğayla baş başa muhteşem kahvaltı keyfi yaşandı.
Güzeltepe mahalle sakinlerinin imece usulü gerçekleştirdiği kahvaltıya Eyüpsultan mahalle muhtarları da destek verdi.
Güzeltepe spor tesisinde kalabalık halk eşliğinde spor camiasının da katıldığı kahvaltıya Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç onur konuğuydu.
Eyüpsultan siyaset camiasından CHP eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Emel Bilenoğlu Güzeltepe Mahalle sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı.
KAN BAĞIŞI
Güzeltepespor kulübü başkanı ve Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Murat Çelik,in katkıları ile  Kan bağışı eşliğinde Güzeltepe mahalle sakinleri ile birlikte imece usulü hazırladıkları program sonrası kan bağışı yapıldı.
Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç, Eyüpsultan CHP Belediye başkan aday adayı Emel Bilenoğlu kan bağışı çadırını gezerek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Murat Çelik burada kısa bir konuşma yaparak; “Güzeltepe mahalle sakinleri olarak birlikte hem kan bağışı hemde kahvaltı programı hazırladık . Muhtarımız Haydar Perez’in de desteğiyle hazırladığımız birlik ve bereberlik kahvaltımıza iştirak eden herkese teşekkür ederim”dedi

Alaettin Arslan. EYÜP FLAŞ HABER

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER