EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Görev aşığı kadın muhtar mahallenin gönüllü kızlarıyla evde kalan komşularına hizmet veriyor

Görev aşığı kadın muhtar mahallenin gönüllü kızlarıyla evde kalan komşularına hizmet veriyor

GÖREV AŞIĞI KADIN MUHTAR  EVDE KALANLARA DESTEK VERİYOR

HERKES KOMŞUSUNA DOKUNMALI

Eyüpsultana bağlı Göktürk Merkez Mahallesi muhtarı Seval Kızılateş mahallenin gönüllü kızlarıyla birlikte evde kalan komşuların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığı kampanya takdir topluyor. WhatsApp’da  “Herkes komşusuna dokunmalı” kurduğu gurup aracılığıyla başlattığı kampanya kısa sürede çok sayıda ulaştığı hayırsever insanların bağışlarıyla evde kalan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Seval Kızılateş; “Koronavirüs(Covid-19)salgını dolayısı ile başlattığımız #herkeskapıkomsunadokunmalı yardım kampanyasına Göktürklü Hayırseverlerimizden destek yağıyor.Dostlarımız,Arkadaşlarımız,Komşularımız,İş insanlarımız,Politikacılarımız ,
Mahallemizin Kızları Grubumuz,Esnaflarımız,Site Yönetimlerimizle birbirine kenetlenen Sevgili Mahallemin iyi yürekli güzel insanları hepinize sonsuz teşekkürler.
Desteklerinizle ihtiyaç sahibi 250 aileye erzak kolisi, market kartları,kasap alışverişi,çocuk bezi ve mama,online eğitim için tv ve bilgisayar,fatura ödemeleri, kira yardımları yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.
Ramazan ayına girdiğimiz bu özel günlerde hiçbir komşumuz zor durumda kalmasın,kurulan iftar sofralarında bizlerin
de katkısı tuzu olsun.İftar yemekleri veremiyeceğiz belki ama onun yerine ramazan kolileriyle destek olalım.
Sevgili dostlar;Umuda ihtiyacımız var,en karanlık anlarda dahi onu korumaya,onu yaşatmaya, büyütmeye, paylaşmaya..Her karanlığın ardından aydınlık gelir her gecenin ardından mutlaka güneş doğar.Dünyamızın ve Ülkemizin üstünde güneşli günlerin yakın olması umuduyla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
TEŞEKKÜRLER GÖKTÜRK.

Ayrıca,Eyüpsultan Kaymakamlığımız öncülüğünde Vefa Grubumuz ve Eyüpsultan Ilçe Belediyemiz ihtiyaç sahibi komşularımıza desteklerini vermeye devam ediyorlar”

Eyüp Flaş Haber Gazetesi Alaettin Arslan.

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER