EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Göktürk’de inşaatın bahçesinde ölü bulundu

Göktürk’de inşaatın bahçesinde ölü bulundu

 

Göktürk’te İşadamı inşaatın bahçesinde ölü bulundu

Eyüpsultan Göktürk’te sır ölüm… İşadamı inşaatın bahçesinde 45 yaşındaki işadamı Aytekin Akgül evinin yakınında bulunan bir inşaatın bahçesinde ölü bulundu.

Eyüpsultan’a bağlı Göktürk’te 45 yaşındaki işadamı Aytekin Akgül evinin yakınında bulunan bir inşaatın bahçesinde ölü bulundu. İşçilerinin sabah çalışmak için geldiği inşaatta Akgül’ün cansız bedenini buldu. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Eyüpsultan Göktürk Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde çalışmak için inşaata gelen işçiler, yerde hareketsiz şekilde yatan bir kişiyi fark etti. İşçiler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri inşaat bahçesinde hareketsiz halde yatan kişiye yaptıkları incelemede hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemelerde hayatını kaybeden şahsın Aytekin Akgül olduğu öğrenildi.

‘Yakınları sinir krizi geçirdi’

Polis ekiplerinin durumu yakınlarına bildirmesinin ardından olay yerine gelen Akgül’ün yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından Aytekin Akgül’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İnşaatın bahçesinde cesedi bulunan Aytekin Akgül’ün iş insanı olduğu ve Göktürk’te bir restoran işlettiği öğrenildi. Akgül’ün kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

 

Alaettin Arslan FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

EYÜP’TE SÜPRİZ ANKET SONUCU

CHP’nin masasındaki son İstanbul anketinin sonucunda AK Parti’nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER