EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Göktürk otopark ihtiyacı var satma başkan

Göktürk otopark ihtiyacı var satma başkan

 BAYRAM ÖZSOY

MİLLETİN MALINI SATMA BAŞKAN

İmar planlarında milletin arsalarından kamu yararına ayrılan alanları birer ikişer satarak günü kazanmaya çalışan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken;  Belediyenin internet sitesinde kendisini eleştirenlere cevaben; “Göktürk’te, Kemerburgaz’da hazine arazileri satıldı, alındı, para kazanıldı. Böyle bir şey olabilir mi?” diyen Deniz Köken, “Millet arsasından para kazanıyor, Eyüpsultan Belediyesi kazanmaya çalışınca ‘ Sanki büyük bir hırsızlık yapmışız, arsa çalmışız. Arsa belediyenin zaten” diyerek talihsiz bir açıklama yaptı.

 

Eyüpsultan Belediye başkanı Deniz Köken sata sata bitiremedikeri taşınmazları, Göktürk mahallesi 217 ada, 15 ve 17 parselin satışına ilişkin meclisten yetki istedi. Meclis oy çoğunluğuna güvenerek oylamaya sunulan arsa CHP ve İYİ Partinin itirazına rağmen AKP ve MHP oylarıyla kabul gördü.

(Göktürk muhtarlığının hemen yanındaki park ve boş alan)

ALİ HAYDAR İŞKAR; “SATMAYALIM OTOPARK YAPALIM”

Belediye meclisinde CHP gurubu adına söz alan Meclis üyesi Ali Haydar İşkar,  “Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 217 ada 15 ve 17 parselin satışı Akp meclis üyelei komisyondan geldiği gibi oylamak istedi. Fakat aykırı teklif sunarak bu alanda Göktürk Mahalle halkının otopark’a ihtiyacı var satış yerine belediyemiz oto park yapsın teklifinde bulunduk, CHP ve Bağımsız meclis üyesi Nail Balkan’ın oylarına karşın, AK Parti ve MHP oylarıyla, oy çokluğu ile ret edildi.

Rapor AKP ve MHP  oylarıyla oy çoklu ile onaylandı.

BAYRAM ÖZSOY

Mahallemizin imar planları uygulamasında herkesin arsasından kırpılarak kamu yararına bırakılan paylar halkın yararına kullanılması gerekirken neden ve niçin mahalle halkına sormadan ve halkın düşüncelerini almadan kimin malını kime satıyorsunuz? Mahallemizde otopark sorunu nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşanırken Özellikle belediyenin soruna çare bulması lazımken, mevcut arsanın mahallenin yararına kullanması gerekmez mi? Biz mahalle sakinleri olarak bu arsanın satılmasına karşıyız.

FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER