EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Göktürk Hentbol D.Kongo Takımıı ağırladı
Japonya’da 30 Kasım’da başlayacak olan Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası’na katılacak olan Demokratik Kongo Cumhuriyeti İstanbul’da kampa girdi. İstanbul’a 18 Kasım’da gelen ve 28 Kasım’a kadar burada hazırlıklarını sürdürecek olan Demokratik Kongo takımı, Kadınlar 2. Hentbol Ligi ekiplerinden Göktürkspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Dostça geçen maçı Afrika temsilcisi 38-21 kazandı. Mücadele öncesi iki takımın teknik heyetleri ve oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi. Demokratik Kongo ayrıca ikinci hazırlık karşılaşmasında İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek Takımı’nı 30-27 mağlup etti. Demokratik Kongo Cumhuriyeti Takımı’nın İstanbul kampının organizatörü Bertrand Ndong, Demokratik Kongo kafilesinin İstanbul’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu, kampın son derece iyi geçtiğini belirtirken Göktürkspor ve Aydın Üniversitesi takımlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Ndong, Demokratik Kongo ekibinin çok yetenekli isimlere sahip olduğunu ve Japonya’da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Göktürk Hentbol D.Kongo Takımıı ağırladı

Japonya’da 30 Kasım’da başlayacak olan Dünya Kadınlar Hentbol Şampiyonası’na katılacak olan Demokratik Kongo Cumhuriyeti İstanbul’da kampa girdi.

İstanbul’a 18 Kasım’da gelen ve 28 Kasım’a kadar burada hazırlıklarını sürdürecek olan Demokratik Kongo takımı, Kadınlar 2. Hentbol Ligi ekiplerinden Göktürkspor ile bir hazırlık maçı yaptı. Dostça geçen maçı Afrika temsilcisi 38-21 kazandı. Mücadele öncesi iki takımın teknik heyetleri ve oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi. Demokratik Kongo ayrıca ikinci hazırlık karşılaşmasında İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek Takımı’nı 30-27 mağlup etti.

Demokratik Kongo Cumhuriyeti Takımı’nın İstanbul kampının organizatörü Bertrand Ndong, Demokratik Kongo kafilesinin İstanbul’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu, kampın son derece iyi geçtiğini belirtirken Göktürkspor ve Aydın Üniversitesi takımlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Ndong, Demokratik Kongo ekibinin çok yetenekli isimlere sahip olduğunu ve Japonya’da başarılı olacağına inandığını sözlerine ekledi.

EYÜP FLAŞ HABER Alaettin Arslan

 

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER