EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / GÖKTÜRK HABERLERİ / GÖKTÜRK CİNAYETİNE İDAM
Göktürk cinayetine idam Eyüpsultana bağlı Göktürk’de  komşusunun oğlu 11 yaşındaki Gökşen Yılmazel'i fidye için kaçırdıktan sonra öldürüp toprağa gömdüğü iddia edilen Abdullah Aksel idam cezasına çarptırıldı.

GÖKTÜRK CİNAYETİNE İDAM

Göktürk cinayetine idam

Eyüpsultana bağlı Göktürk’de  komşusunun oğlu 11 yaşındaki Gökşen Yılmazel’i fidye için kaçırdıktan sonra öldürüp toprağa gömdüğü iddia edilen Abdullah Aksel idam cezasına çarptırıldı.

Eyüp 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Aksel katıldı. Davanın iddianamesinde, sanığın komşusunun oğlu Gökşen Yılmazel’i oyun oynarken kaçırıp, ailesinden 50 milyar lira fidye istediği, daha sonra da paniğe kapılıp öldürerek ormana gömdüğü anlatıldı. Savcı, sanık hakkında idam cezası talep etti. Duruşmada son sözü sorulan Aksel, suçsuz olduğunu belirtti. Kararı açıklayan mahkeme heyeti, Abdullah Aksel’i, Gökşen Yılmazel’i öldürmek suçundan idam cezasına çarptırdı. Heyet ayrıca, sanığa gasp suçundan da 15 yıl hapis cezası verdi. Olay, geçen Mayıs ayında Kemerburgaz’a bağlı Göktürk Köyü’nde meydana gelmişti. Gökşen Yılmazel, evinin önünde oyun oynarken kaçırılmış, kendisinden uzun süre Haber alınamamıştı. Olaydan bir süre sonra Yılmazel’in evini arayan bir kişi, Gökşen’in elinde olduğunu söyleyerek, 50 milyar lira fidye istemişti. Yılmazel’in telefonunu dinlemeye alan jandarma, komşusu marangoz Aksel’i yakalamıştı. Olay yerinde yapılan tatbikatta, suçunu itiraf eden Aksel’in gösterdiği yerde, küçük çocuğun bir ağacın altına dikine gömülmüş cesedi bulunmuştu. Davanın önceki duruşmalarında savunma yapan Aksel, cinayetle ilgisi olmadığını iddia etmişti. Yılmazel’i tanımadığı kişilerin öldürdüğünü iddia eden Aksel, ‘‘Bu kişiler, Gökşen’in ailesini arayıp para istemem için beni tehdit ettiler. Ben de korkup aradım. Cinayeti ben işlemedim’’ demişti.

EYÜP FLAŞ HABER GAZETESİ Alaettin Arslan

 

http://eyupflashaber.com/

EYÜPSULTAN SEÇİMİ VE KAZANANI KİM OLACAK

    EYÜPSULTAN SEÇİMİ VE KAZANANI KİM OLACAK CHP Eyüpsultan’ı  göz, göre göre riske attı. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER