EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / FERZAN ÖZER’DEN ANLAMLI ZİYARET
CHP Eyüpsultan başkan adayı
Ferzan Özer CHP

FERZAN ÖZER’DEN ANLAMLI ZİYARET

Özer Ferzan
Ferzan Özer
FERZAN ÖZER
Ferzan ÖZER

 

FERZAN ÖZER’den TARİHİ ZİYARET

Ferzan ÖZER Rumeli Yönetici İş İnsanları Derneği ve Rumeli Eğitim Vakfı Başkanı ve yönetim kurulu olarak Rumeli Tv ile birlikte Trakya Üniversitesi’ni ziyarette bulunuldu….

Rektör Prof.Dr.Erhan Tabakoğlu’nun samimi ve misafirperver şekilde Rektör Yardımcısı Prof.dr Ahmet Hamdi Zafer ve Prof. Dr Murat Türkyılmaz tarafından karşılandılar. Toplantının amacı ve konusu şuydu; Üniversite-vatandaş ve Sivil Toplum Kuruluşları iş birliğiydi. Ancak toplantıda öne çıkan 80 üniversitenin oluştuğu Balkan Üniversiteler Birliği çalışmaları ve gelecek vizyonu oldu. Balkan Üniversiteleri daimi genel sekreterliğini Trakya Üniversitesi yapmakta ve merkezide Edirne’de bulunmaktadır.

Balkan spor birliği ve kültür birliği oluşturmak konusunda çalışmalar yapmak üzere Rumeli Yönetici ve İş İnsanları ve Rumeli Eğitim Vakfı olarak üniversitelere sivil toplum kuruluş iş birliği içerisinde ülkemize katkıda bulunacak projeler geliştirmek için çalışmalarını bu konuda sürdürecekler. Toplantı sonunda Rumeli Yönetici İş İnsanları Derneği ve Rumeli Eğitim Vakfı adına Başkan Ayla Erdim ve Başkan Yardımcısı Ferzan Özer, Profesör Doktor Erhan Tabakoğlu’na plaket sunmuşlardır. Ayrıca Rumeli Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı olan Sırbistan Edirne Fahri Konsolosu Salih Akgül beyefendi yaşam öyküsünü anlatan ‘’Asla Vazgeçme’’ isimli kitabını taktim etti. Ayrıca Rumeli Eğitim Vakfı Kurulu Üyesi, İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cem Beygo, Rumeli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Türkan ayrıca Kırkpınar Araştırma Enstitüsü Merkez

Müdürü Yard. Doç. Dr. Şengül Demiral, Kırkpınar Araştırma Merkez Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ali Demir, Milli Takımlar Federasyon Üyesi Hadi Hocamız görüşmelere katılmışlardır. Rumeli Tv Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncay Yılmaz’a toplantıya katılıp değerli fikirlerini paylaştığı ve çekim yaptırdığı görüşmeler için emek veren ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Trakya Üniversitesi YÖK kararı ile uluslararası öğrenci kontenjanının %80’ini Balkan devletlerinden almaktadır.

42762 toplam öğrenci sayısı, 5003 uluslararası öğrenci, 64 farklı ülkeden öğrenci, 2023 uluslararası öğrenci hedefi 10000.

Yunanistan 1190

Bulgaristan 1065

Kosova 498

Makedonya 205

Arnavutluk 138

Sırbistan 52

Karadağ 46

Romanya 17

Bosna Hersek 16;

Moldova 13

Avusturya 4

Toplam 5003

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER