EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan Silahtarağa da 3 katlı binanın temeli çöktü

Eyüpsultan Silahtarağa da 3 katlı binanın temeli çöktü

 

Eyüpsultan‘da 3 katlı binanın temelinde bulunan istinat duvarı çöktü. Aşırı yağışa da maruz kalan toprağın yumuşaması ile çöktüğü düşünülen duvarın yerinde geniş çapta boşluk oluştu.

Olay, saat 03.00’da Eyüpsultan Silahtarağa Mahallesi Berrak Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 3 katlı apartmanın temelinin altında bulunan istinat duvarı çöktü. Aşırı yağış nedeniyle zayıflayan toprağın duvarı etkilemesi sonucu oluşan olayda duvar parçaları etrafa yayıldı.

Aşırı yağış toprağı zayıflattı

Duvarın çöktüğünü duyan bina sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı. İki binanın temelinde olan duvarın çöktüğü yerde geniş çapta boşluk oluştu.

“Bir sesle uyandık”

Uyuduğu esnada duvarın çöktüğünü gören bina sakini Adem Yıldız, “Gece 3 sularıydı yatıyorduk. Bir sesle uyandık binanın altındaki taşların koptuğunu fark edip belediye ve itfaiye ekiplerine haber verdik. Onlar bizi yalnız bırakmadılar teşekkür ederim. Bizim istinat duvarı değil geçmişten yapılan inşaatın duvarı yarım kesildiği için bizi etkiledi, bizim binaya zarar vermeye başladı. Bunun hakkında şikayette de bulunmuştuk” şeklinde konuştu.

Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER