EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / EYÜPSULTAN KAYMAKAMI ABDULLAH DÖLEK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

EYÜPSULTAN KAYMAKAMI ABDULLAH DÖLEK’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Bugün, tarihi şan ve şerefle dolu, esir olmaktansa ölmeyi şeref bilmiş olan milletimizin, bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğinin tüm dünyaya ilan edildiği Büyük Zaferin 96. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu, sevincini ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
Tarihten silinmek istenen milletimiz, tüm imkânsızlık ve yokluklara rağmen istiklal ve istikbalinden ödün vermeyip, ya istiklal ya ölüm diyerek, kazandığı şanlı zaferi altın harflerle tarihe yazdırmıştır.
15 Temmuz’da bir kez daha göründüğü gibi, tarihin her sürecinde ülkemizin üzerine oynanan hain girişimler ve planlar daima olmuştur. Ancak vatansız ve esir yaşamaktansa ülkenin birliği ve bütünlüğü uğruna ölmeyi şeref bilmiş asil milletimiz, tüm oyunları ve alçakça yapılan planları bertaraf etmiştir.

Bugün kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER