EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ KURULDU
Kısa adı EFİDER olan Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Ercan GÜRÜN, Derneğin kuruluşu ve tanıtımı hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için yerel gazetecilere kahvaltı verdi. Kahvaltıya Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Cengiz CUP, CHP Belediye Meclis Üyesi Ramazan GÜVEN katıldı.

EYÜPSULTAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ KURULDU

Eyüpsultan Fenerbahçeliler derneği açıldı
Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği yerel gazetecilere kahvaltı verdi.
Ramazan GÜVEN, Alaettin Arslan, Ercan GÜRÜN
Eyüpsultan Fenerbahçeliler derneği Kurucu kadrosu
Eyüpsultan Fenerbahçeliler
Eyüpsultan Fenerbahçeliler

EYÜPSULTAN FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ KURULDU

Kısa adı EFİDER olan Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Ercan GÜRÜN, Derneğin kuruluşu ve tanıtımı hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için yerel gazetecilere kahvaltı verdi.

Kahvaltıya Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Cengiz CUP, CHP Belediye Meclis Üyesi Ramazan GÜVEN katıldı.

Dernek Başkanı Ercan Gürün kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada; “Eyüpsultan Fenerbahçeliler Derneği kurma amacımız Fenerbahçelileri bir arada tutabilmek, onun haricinde projelerimiz var, yaptıklarımız ve yapacaklarımız var, hem Eyüpsultan’a katkı sunmak, hem de spor adına gençleri bir araya getirmek. Asıl amacımız ise Eyüpsultan ilçemize sosyal anlamda faydalı olabilmek. Bunu da hep birlikte yapabileceğimizi düşünüyorum, Burada Yerel basın ilçemizde büyük faktör, derneğimizin etkinliklerinde bize destek verirlerse çok memnun oluruz. Biz sadece derneğimizde sporun yanı sıra STK tarzlı çalışmak istiyoruz. Örneğin hayata geçireceğimiz çok önemli bir projemizi paylaşmak istiyorum. Eyüpsultan ilçesinde 577 tane yetim ve öksüz çocuk var, bu çocukların devlet kitabını veriyor, belediye kırtasiyesini veriyor, ama kıyafetlerini kimse vermiyor. Bu çocukları hepimiz görüyoruz, işte tamda bu noktada biz bunu çözmek istiyoruz. Biz bu çocukları morallerini yükseltmek adına stada götürdük. Stadı gezdirdik müzeleri gezdirdik, çok da mutlu oldular, bizim bu tarz kalbe dokunacak projelerimiz olacak”

EYÜP FLAŞ HABER Alaettin ARSLAN

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER