EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTAN EFSANE BAŞKAN GERİ DÖNÜYOR

EYÜPSULTAN EFSANE BAŞKAN GERİ DÖNÜYOR

EYÜPSULTAN EFSANE BELEDİYE BAŞKANI AHMET GENÇ GERİ DÖNÜYOR

1994, 2009 yıllarında 3 dönem başarılı bir belediye başkanlığı görevini yapan Ahmet Genç, 2019 yerel seçimlerinde halkın tercihi üzerine tekrar aday adayı olarak AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığına müracaatını yaptı

Ahmet GENÇ;1956 yılında Arapgir’de (Malatya) doğdu. 1957 de ilesiyle birlikte İstanbul’a geldi. İlk ve orta okul tahsilini Eyüp’te, lise tahsilini Pertevniyal lisesinde tamamladı.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. Daha sonra kendi iş yerinde ticaret hayatına atıldı. 1989 da Refah Partisinden meclis üyesi adayı, 1991 seçimlerinde Refah Partisinden İstanbul Milletvekili adayı gösterildi. Refah Partisi Tanıtım Başkanlığından sonra 5 yıl süre ile Refah Partisi Eyüp İlçe Başkanlığı yaptı. Çeşitli Dernek, Vakıf ve İkitelli Sanayii kooperatifinde başkanlık yaptı.

27 Mart 1994 yerel seçimlerinde Eyüp Belediye Başkanı seçilen Genç, 5 yıl bu görevi yürüttü. 18 Nisan 1999 seçimlerinde Fazilet Partisinden tekrar Belediye Başkanlığına aday gösterildi. 2. Dönem Belediye Başkanı olarak seçildi. Ak Parti’nin kuruluşunda görev aldı. 28 Mart 2004 seçimlerinde Ak Partiden aday gösterilen Genç 3. Dönemini de Eyüp’te tamamladı. Aynı zamanda 2000 yılında kurulan Haliç Belediyeler Birliğini kuran ve başkanı seçilen GENÇ evli ve üç çocuk babasıdır.

Alaettin Arslan EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER