EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan CHP eski meclis üyesi rol Kutval İYİ Partiye geçti

Eyüpsultan CHP eski meclis üyesi rol Kutval İYİ Partiye geçti

 

 

CHP’Lİ EROL KUTVAL İYİ PARTİYE ÜYE OLDU

Erol Kutval’a parti rozetini İl Başkanı Buğra Kavuncu taktı.

2009-2014 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan belediye meclis üyesi ve Gurup Başkanı  görevinde bulunmuş olan Erol Kutval 2015 yılında partisinden istifa ederek gençlere yol açtığını ifade etmişti.

Erol KUTVAL Gazetemize yaptığı açıklamada; “Yerel siyasette bulunmuş eksik gördüğüm Eyüpsultan  merkez mahalleleri nakış gibi örmüş  son 10 senede iyi çıkış yakalamıştık.  Kaldı ki iktidar partisinin en güçlü dönemleriydi. Artık deneyim ve tecrübelerimi İl genellerinde pekiştirmek, katkı sağlamak için iyi parti saflarına katılma  kararı aldım. Bu yaşıma geldim bir türlü iktidarı yaşama  zevkini tadamadım.  Genel başkanımız Sayın  Meral Akşener çok çalışıyor, bizler omuz vermek zorundayız, inanıyorum ki iktidar zevkini ve milletin hizmetkarlığının  tadını yaşayacağız.

İl  başkanımız sayın  Buğra Kavuncu çalışma ve siyasi bakış  açısını beğeniyorum, siyasette yeni bir yüz olarak yerini alacağına da inanıyorum”.

Allah çıktığımız bu yolu

Hayırlı  eylesin  inşallah

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER