EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTAN CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZE DUALAR EDİLDİ
EYÜPSULTAN CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZE DUALAR EDİLDİ

EYÜPSULTAN CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZE DUALAR EDİLDİ

EYÜPSULTAN CAMİİNDE ŞEHİTLERİMİZE DUALAR EDİLDİ

Türkiye genelinde peş peşe meydana gelen acı olaylar millet olarak yediden yetmişe herkesi yasa boğdu. Eyüpsultan Belediyesi, son dönemde ülkemizde yaşanan ve milletimizi derinden üzen hadiseler nedeniyle şehit olan askerlerimiz ve hayatını kaybeden vatandaşlarımız için kurban kesip Mevlid-i Şerif okuttu.

Şehitlerimiz ve doğal afetlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için ilk önce Eyüp Sultan Camii’nde Eyüpsultan Cami imamları ve müezzinleri tarafından Mevlid-i Şerif okundu. Cuma namazı sonrası ise Eyüpsultan Cami baş imamı Metin Çakar’ın, Eyüpsultan Meydanı’nda şehitlerimiz ve hakkın rahmetine kavuşan vatandaşlarımız için ettiği duaya binlerce kişi eşlik etti.

AKŞEMSETTİN VEYSEL KARANİ CAMİİ’NDE DE ŞEHİTLERİMİZE DUALAR EDİLDİ

Şehitlerimiz ve doğal afetlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için diğer bir program da Akşemsettin Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Veysel Karani Camii’nde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılıp, dualar edildikten sonra vatandaşlara Eyüpsultan Belediyesi tarafından etli pilav ikramı yapıldı.

Alaettin Arslan Eyüp Flaş Haber

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER