EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Abdullah Ağırkan / EYÜPSULTAN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE ÖZEL MASKE

EYÜPSULTAN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE ÖZEL MASKE

Eyüpsultan Belediyesi ESMEK (Eyüpsultan Mesleki Eğitim Kursları)’te Koronavirüs maskeleri yüzünden iletişim kurmakta zorlanan işitme engelliler için özel maske üretildi. Dudak kısmı şeffaf bırakılarak işitme engellilerin dudak okuma yoluyla iletişim kurması kolaylaştıran maskeler işitme engelli vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e sosyal medya hesabı üzerinden ulaşan Nurettin Arslan’da, eşinin yeğeni için bu özel maskelerden istedi. Başkan Deniz Köken, Nişanca Mahallesi’nde oturan Arslan’ın bu isteğini yerine getirerek özel tasarım olan maskelerden kendisine gönderdi.

Eyüpsultan Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri Başkan Deniz Köken’in selamlarını ileterek 12 adet maskeyi Nurettin Arslan’a teslim etti.

Büyük bir mutlulukla maskelerini teslim alan Nurettin Arslan ise Başkan Deniz Köken’e teşekkürlerini ileterek “Allah başkanımızdan razı olsun. Bu talebimizi hemen yerine getirdi. Bu maskeler çok işimize yarayacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eyüp Flaş HABER. Alaettin Arslan

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER