EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan belediye başkanı adayının halk tarafından karşılığı var mı?

Eyüpsultan belediye başkanı adayının halk tarafından karşılığı var mı?

 

Eyüpsultan Belediye başkan adayının  halk tarafından  karşılığı var mı?

Birileri kızacaklar biliyorum, Fakat yazmak zorundayım.

Burası Eyüpsultan.

Eyüpsultan’da seçim kazanmak için öncelikle halk tarafından karşılığı olan adayın belirlenmesi gerekir.

Sizler hemen her gün Eyüpsultan ve Mahallelerinin sokaklarını gezip dolaştınız mı? Arka sokaklarda gerek Ak Partiye, Gerek MHP’ye,  CHP seçmenlerinin seslerini duydunuz mu? Onların nabzını tuttunuz mu hiç?

Sizler her dönem varsa yoksa parti örgütü ve üyelerinin isteği doğrultusunda hareket ettiniz de Eyüpsultan’da hangi seçimi kazandınız?

Eyüpsultan seçmeninin neler düşünüp bu sefer hangi partiye ve hangi adaya oy vereceğinin sinyallerini aldınız mı?

CHP’nin yine bu seferde  Eyüpsultan’da yanlış adayla seçimi kazanma şansı yok.

Bunu Ak Partiye oy veren, MHP’ye bile oy verenler konuşuyor. “Ben Ak Partiye oy vermem artık, fakat CHP’nin çıkaracağı aday benim için önemli” diyenlerin sesini hiç duyanınız oldu mu?

Hal böyle iken;  Siyasi partilerin aday adaylığı için başlattıkları yarışın ne kadar zararı olduğunu hesaplayan yok.

Bu durum AK Partili seçmen ve teşkilat üyeleri tabanında normal karşılandığı  aşikar dır.

Çünkü Ak Partili seçmen “Reisin belirlediği belediye başkanı adayı kim olursa olsun” diye bakıyor.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü ve seçmeni bu duruma hiçte öyle bakmıyor. Eyüpsultan CHP aday adaylarına bakıldığında 8 aday adayının yarıştığı görülüyor. Bu aday adayları bu çabalarını 6, ay önceden  meydanlarda halkın karşısında  harcasalardı  halk tarafından karşılıkları  olurdu.

Halbuki Eyüpsultan halkı ve seçmeni tarafından sevilen, bilinen birilerinin var olduğu halde CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü, İl Örgütü, Hatta Genel Merkez bunun farkında neden değil.

Tüm bu soru işaretleri Eyüpsultan halkının ve seçmenlerinin hemen her gün konuşulduğu ve cevap bulamadıkları sorulardır.

CHP Örgütü ve yönetimi bu duruma ,   “Örgütün içinden olsun kim olursa olsun. Benim aday adayım olsun” düşüncesiyle baktığı için her seçimde hüsran yaşadı. Örgüt üyeleri daha şimdiden 8 parçaya bölünmüş. Her aday adayının peşinde gerek yönetim, gerek ise parti üyeleri guruplar halinde tanıtımlarını yapıyorlar. İçlerinden biri aday olduklarında geçen seçim gibi küsmeler, darılmalar yaşanmayacağını kim garanti edebilir.

Bu durum bana göre Genel Merkezin hatası ve beceriksizliği. Sonuçta ilçe başkanı seçilmiyor. Belediye başkanı seçilecek. Halk tarafından kabul gören bir belediye başkanı adayına oy verecek kitle halktır. Örgütü ile birlikte  halk tarafından karşılığı olan adayın seçimi Eyüpsultan’da zaferle sonuçlandıracağını görebiliyoruz. Aksi takdirde yine  hüsran, yine bir beş yıl daha beklemek gerekecek ki.. Bu halk bu hatayı affetmeyecek.

Alaettin Arslan EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER