EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan 5 Leven Mah Muhtar Adayı Hasan Çırabacak

Eyüpsultan 5 Leven Mah Muhtar Adayı Hasan Çırabacak

5 LEVENT MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HASAN ÇIRABACAK: ‘’5 LEVENT HALKIYLA BİRLKTE KARAR ALIP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’’

Çağdaş, modern, güler yüzlü 5 Levent Mahallesi ülküsüyle İstanbul’un incisi Eyüpsultan İlçesi Güzeltepe Mahallesinden ayrılarak yeni kurulan 29’uncu Mahallesi 5 Levent Mahalle Muhtarlığına toplumun geniş kesimlerinin görüşlerini alarak hazırlanan yıllardır esnaflık yapan mahalle sakinlerinden Hasan ÇIRABACAK 6 Şubat Pazar günü saat 14’de Seçim irtibat ofisinde düzenlediği tanıtım toplantısıyla vira bismillah dedi.

5 Levent Mahallesi sakinlerinin yanısıra toplumun çeşitli kesimlerinden ve STK temsilcilerinin yoğun katılım sağladığı tanıtım toplantısına CHP Eski İlçe Başkanları Mehmet Sevim, Sinan Akçiçek, önceki Dönem İl başkan yardımcıları, Hüseyin Derin , Gürsel Yeter, Önceki dönem ve mevcut  ilçe yönetim kurulu üyeleri , İl gençlik kolu başkan Yardımcısı Tolga Ustabaş , İlçe  Gençlik kolları Başkanı Taylan Parlak ve  yönetim kurulu Üyeleri ,CHP Eyüpsultan İçesi 2019 Belediye Başkanı Adayı Emel Bilenoğlu, CHP İBB ve Eyüpsultan Belediye Meclisi üyesi ve Grup Başkanvekili Ali Haydar İşkar, CHP Eyüpsultan Belediye Meclis Eski Grup Başkanvekilleri Zülfü Çakar, Mustafa Tüysüz,Mevcut meclis  üyeleri Binali Özgül , veli Güngör, CHP Eski Belediye Meclis üyesi Bilal Karaca, Eyüp Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Tacettin Akın, Göktürk Mahalle Muhtarı Seval Kızılateş, Çırçır Mahallesi Eski Muhtarı Yusuf Gül katılarak hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Sunumu gerçekleştiren Direnç Çeliker yapmış olduğu tanıtımın ardından 5Levent Mahalle Muhtar Adayı Hasan Çırabacak’ı alkışlar eşliğinde konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.

ÇIRABACAK konuşmasında katılımcıları selamlayarak hoş geldiniz davetimi kırmayarak beni onurlandırdınız büyük güç verdiniz, hepinize çok teşekkür ederim. Direnç Çeliker Kardeşimizin de dediği gibi 34 yıldır ikamet ettiğim, tozunu dumanını yuttuğum, uzun yıllardır da esnaflık yaptığım, Güzeltepe Mahallemizden ayrılan 5 Levent Mahallemizin Kurucu Muhtarlığına talibim sizlerin de değerli desteğiyle.

Değerli katılımcılar, basınımızın güzide temsilcileri; 5 Levent Mahallemiz, Güzeltepe Mahallesinden ayrılarak oluştu. Kısaca bahsedecek olursak; 15 Temmuz Caddesi, Yavuzselim Caddesi, Kemerburgaz Caddesi, Alibey Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ve baraj yolu havzasından oluşmaktadır.

‘’5 ETAP MESKENDEN OLUŞAN 5 LEVENT MAHALLEMİZ’’

İlk olarak gecekondu mesken tarafından yapılan C-8 Blokları, daha sonra Finans Kent, Bayramoğlu sitemiz, 5 Levent Konutları Sitesi son olarak da Yeniköy Konakları yerleşkesinden oluşmaktadır.

Bölgemizde 4 Dini Kurum Cami, 1. Üniversite, 2. Lise aynı zamanda 3. İlk ve Orta Okuldan bulunmakta.

Resmi kurum olarak da İSKİ Bölge Müdürlüğü, AKOM yer almakta olup resmi olarak henüz nüfusu belli olmayan mahallemizde 6 Mart 2022 tarihinde seçimle Kurucu Muhtarını belirleyeceğiz. 5 Levent Mahallemizin 6709 Seçmeni var dedi.

Çırabacak sözlerine şu ifadelerle devam etti;

‘’5 LEVENT MAHALLESİ KENT MECLİSİNİ KURACAĞIZ’’

5 Levent Mahallesinde ‘’ilkesel olarak katılımcılığı ön planda tutacağınız. Halkımızın bize görev vermesiyle birlikte ilk olarak işimize 5 Levent Mahallesi Kent Meclisini Kurarak başlayacağız.

Sitelerden gelen temsilcilerle birlikte STK’lar ve Meslek grupları, okul aile birliklerinin de içinde bulunacağı 5 Levent Mahallesi Kent Meclisini oluşturup doğrudan demokrasiyle hep birlikte yöneteceğiz mahallemizi. ‘’Her Şey Çok Güzel Olacak’’ 5 Levent Mahallemizde dedi.

Gerçekleştirmek istediği projelerini Hasan Çırabacak söyle sıraladı;

‘’SES BARİYERLERİNİN KURULMASI’’

Mahallemizin yakınından gecen otoyolun yaratmış olduğu gürültü ve çevre kirliliğini önlenmesi için ‘’ses bariyer sisteminin’’ kurulması için çalışmalarımı ivedilikle başlatacağım.

‘’ULAŞIM EKSİKLİĞİNİN GİDERİLMESİ’’

Mahallemize her yerden daha konforlu ve daha hızlı ‘’ulaşım imkanlarını sağlamak’’ için ilgili kurumlarla iletişime geçerek çözüm bulacağız…

‘’GERİ DÖNÜŞÜM’’

Yerinde ‘’geri dönüşüm projeleri’’ ile Eyüpsultan’da çevreci bir mahalle olacağız…

‘’CAN DOSTLARIMIZA YAŞAM ALANLARI’’

Mahallemizde birlikte yaşadığımız ‘’can dostlarımıza’’ doğal ortamda sağlıklı güzel yaşam alanları oluşturacağız…

‘’SOSYAL ALANLARIMIZI GELİŞTİRECEĞİZ’’

Mahallemizde atıl durumdaki yerleri değerlendirerek çevreci bir anlayışla Çocuklarımız ve gençlerimiz için ‘’spor, oyun ve dinlenme alanları’’ oluşturacağız…

‘’KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI’’

Komşularımızın talepleri doğrultusunda mahallemize yakışan çağdaş donanıma sahip, Doğal ortamda üretilen gıda ürünlerinin mahalle halkımıza ulaşması için ‘’köy ürünleri pazarını oluşturacağız’’

Sevgili dostlar değerli basın mensupları; Konuşmamın başında da belirtiğim gibi hazırlamış olduğumuz projeler dahil olmak üzere ve site sakinlerin gelecek taleplerin hepsini 5 Levent mahallemizde kuracağımız ‘’5 LEVET MAHALLESİ KENT MECLİSİ’NDE ele alacağız öncelik sırasına göre de çözeceğiz.

Birlik de yapacağız. Birlikte başaracağız. Birlikte yöneteceğiz.

5 Levent Mahallemiz de Her Şey Çok Güzel olacak.

Ben hazırım dersimi çalıştım ‘’6 MARTTA YAPILACAK OLAN SEÇİMDE’’ tüm dostlarımın ve komsularımın oylarını ve desteğini istiyorum. Yapmış olduğumuz bu toplantıyı güzelleştirdiğiniz ve katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun var olun ifadesiyle 5 Levent Mahalle Muhtarı Adayı Hasan Çırabacak, sözlerini tamamladı.

 

http://eyupflashaber.com/

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİİSİNİN İLK GÖREVLERİ BELLİ OLDU

GRUP BAŞKAN VEKİLİ Yılmaz Turan GRUP SÖZCÜSÜ Ali Öztürk BAŞKANLIK DİVANI Meclis 1. Başkan Vekili …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER