EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Abdullah Ağırkan / EYÜP SULTAN İLÇESİNİ BÜYÜK DÜŞÜNENLER KAZANIR ANCAK

EYÜP SULTAN İLÇESİNİ BÜYÜK DÜŞÜNENLER KAZANIR ANCAK

Atmaca Holding yönetim kurulu başkanı EMİN ATMACA ile özel bir röportaj gerçekleştirdik aile sıcaklığında. 30 yıla yakın süredir Alibeyköyde İnşaat sektörü ve diğer hizmet sektörlerinde faaliyetlerine devam eden ATMACA HOLDİNG, sadece ticari faaliyet değil toplum yararına hizmetlerde yapmaktadır. Eyüp ilçesinin sevilen iş adamı EMİN ATMACA, Eyüp sultan hayalini büyük düşünmek gerekliliğini açıkça ifade ediyor.

Yaklaşan yerel seçimlerde büyük düşünenler kazanır diyen EMİN ATMACA, bu ancak Eyüp Sultan sevdası ve bu ilçenin ruhunu bilenlerle amaca ulaşabilir diyerek ideasını açıkladı.

 

Kişisel menfaatten uzak, toplum yararına siyaseti egemen kılmak ancak ve ancak dürüst kişilerin iş başına gelmesiyle olabilir ve buda bölgemizde, ülkemizde ciddi bir ihtiyaç.

CHP yerel seçim stratejisi ve adaylar noktasında kısa süre sonra çalışmalara başlayacak ve bu süreç DOĞRU-EMİN kişilerle zafere ulaşacaktır diyen EMİN ATMACA, ben 30 senelik Eyüplü olarak, bölgemize doğru işleri yapacak adayın kazanabileceğini düşünüyorum.

 

35 yılılık partili geçmişim var ve bu geçmişime bedel ödeyerek devam ettim. CHP Eyüp de kazanabilir ve buda önümüzde ki süreçte belli olacak. Kişisel menfaat güden, dar bakan değil geniş ve kapsayıcı bir ekip ruhuyla yakında İnşallah adaleti ilçemizde zaferle taçlandıracağız diyen EMİN ATMACA…

 

Alibeyköy spor kulübü başkanlığı

 

Aktif Doğu İşadamları Derneği Başkanı

 

Daha birçok kurum ve kuruluşta yöneticilik yapan ATMACA, bölgenin huzur, refahı ancak adaletle yönetilince olur dedi.

 

 

2014 yılında en çok vergi veren bölge iş adamı EMİN ATMACA, vergi dairsi başkanının kendinse verdiği plaketi göstererek ADALETLE iş yapmak ve topluma yarar sağlamakla mükellefim . Eğitimin her aşamada önemli olduğunu ifade eden EMİN ATAMACA, ben eğitime çok önem veriyorum, eğitimli gençleri çok önemsiyorum.

 

 

 

 

 

 

İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM

Okumak yaşla ve süreyle orantılı değildir. Sadece klasik eğitimde bir anlam ifade etmez. Siz aldığınız eğitimin üstüne yeni şeyler koyacaksınız.

Memlekete faydalı olmak için.

 

Ülkesine yarar sağlamak için siyaset yapan ve kendini geliştiren insanlarla ülkemiz refaha ulaşabilir. Ne yazık ki küçük ve dar bakan kişilerin egemen olduğu bir siyaset anlayışı hâkim partilerde.

 

Ben değil + biz diyenler kazanır.

 

Siyaseti toplum yararına yapanlar ancak EMİN adımlarla ilerler…

 

Büyük düşünenler ancak zafere ulaşır.

http://eyupflashaber.com/

GÖKTÜRK MEYDANINA YAKIŞIR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

    GÖKTÜRK MEYDANINA ATATÜK BÜSTÜ İSTİYORUZ Eyüpsultan’a bağlı Göktürk meydanına hemen şimdi tam zamanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER