EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜP RUMELİLER BİR ARAYA GELDİ

EYÜP RUMELİLER BİR ARAYA GELDİ

CHP Eyüpsultan İlçesi’nde siyaset yapan Rumeli kökenli CHP üyeleri Ondo Dürüm Restaurant’da akşam yemeğinde buluşarak siyasette birlikte hareket etme kararı aldılar.

 

Toplantıya Eyüpsultan ilçesinin farklı mahallelerinde siyaset yapan CHP üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasından sonra katılımcılar söz alarak düşüncelerini açıkladılar.

 

 

Genel olarak;

Rumelili adını kullanarak aday adayı olan siyasetçilerin kendileri ile organik bağı olmadığını dile getiren konuşmacılar bundan sonra birlikte hareket ederek her alanda parti emekçisi Rumelili siyasetçilerin desteklenmesi gerektiğini ifade ettiler.

 

 

Rumelicilik adına genel merkez düzeyinde Rumeli siyaseti yapanlar ile bir bağımız olmadığını belirten konuşmacılar sivil toplum kuruluşlarının seçim dönemlerinde CHP’de aday belirlemede etkin olduklarının bunun, CHP’de siyaset yapan Rumelileri rahatsız ettiğini dile getirdiler.

 

 

Atatürk’ün izinden yürüyen parti emekçisi Rumeliler CHP’de daha aktif olarak yer almasının önemine değinen konuşmacılar, CHP’ni iktidara taşımak Rumelilerin ortak hedefi olduğunu, Eyüpsultan’da oluşacak olan Rumelililer Platformu’nun çatısı altında ortak hareket etmenin CHP’ni yerelde ve genelde iktidara taşıma konusunda önemli olduğunu belirttiler

http://eyupflashaber.com/

EMEL BİLENOĞLU’NA RAMAZAN ÇARSISI’NDA İLGİ YAĞMURU!

EMEL BİLENOĞLU’NA RAMAZAN ÇARSISI’NDA İLGİ YAĞMURU! İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, Alibeyköy …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER