EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

 

 

BAŞKAN TUTACAK’TAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında; Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketinin yaşandığı bugünlerde, ülke ve millet olarak kenetlenmeye ihtiyaç duyulduğunu, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gönül gönüle olmanın yaraları saracak derecede önemi bulunduğunu ifade ederek, Miraç Kandili’nin hep birlikte el ele, omuz omuza yürümeye vesile olmasını temenni etti.
Tutacak, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

Bu sebeple kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dostluk ve birliğe daha çok önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, hatalarımızı telafi etmeye çalışmalıyız.

Hassas dönemlerden geçtiğimiz ve mucizelere tanıklık ettiğimiz şu günleri Rabbim, Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamızı nasip eylesin. Bu vesileyle başta tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER