EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Slaydır / EYÜPSULTAN İLÇE’DEN ANLAMLI DEPREM ÇALIŞMASI

EYÜPSULTAN İLÇE’DEN ANLAMLI DEPREM ÇALIŞMASI

Eyüpsultanlı iş insanı Emin Atmaca-Atmaca Holding sahada çalışmalarımızı güçlendiriyoruz ve deprem bölgesine yardımcı olmaya başladık; Bu fikrin,porjesini Yeğenim CHP – Mvk Gürsel Tekin Danışmanı ve Yurt Gazetesi Köşe Yazarı Müh.Abdullah Ağırkan önerdi  ve bizler halkımıza sorumluyuz daha çok yardımcı olacağız.

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde dün saat 4.17’de 7,7; Elbistan ilçesinde saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde deprem olurken, Gaziantep’te de büyüklükleri 6,4 ile 6,5 olan iki deprem meydana geldi. 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi.

Deprem, Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da yıkıma yol açtı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 5 bin 894 kişinin hayatını kaybettiğini, 34 bin 810 kişinin yaralandığını, enkazdan kurtarılanların ise 8 bin civarında olduğunu kaydetti. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen çifte depremin hemen ardından birçok belediye lojistik merkezleri kurdu, yardım toplamaya başladı.

Alaettin ARSLAN; EYÜP FLAŞ HABER GAZETESİ

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER