EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüp Haliç’te denizde erkek cesedi bulundu

Eyüp Haliç’te denizde erkek cesedi bulundu

Haliç’te denizde erkek cesedi bulundu
Eyüp’te gece saatlerinde Haliç’e tekneyle açılan vatandaşlar, suda erkek cesedi olduğunu görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi cesedi sudan çıkardı.
Olay, Eyüp’te gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Haliç’te gece saat 00:30 sıralarında tekneyle dolaşan vatandaşlar denizde erkek cesedi olduğunu görünce durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Deniz polisi sudaki erkek cesedini Eyüp İskelesi’ne çıkardı. Bu sırada iskelede hazır bekleyen sağlık görevlileri yaptıkları incelemede denizden çıkarılan kişinin öldüğünü belirledi. Polis ekipleri denizden çıkarılan kişinin üzerinde olay yeri çalışması yaparken, ölen kişinin 24 yaşındaki Fevzi Ilgaz olduğunu belirledi. Ayrıca polis ekipleri, çevredeki vatandaşlardan da olay hakkında bilgi aldığı görüldü.
BİZ VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YAPTIK
Gece saatlerinde arkadaşlarını teknesine binmek için sahilde bekleyen İrfan Yılmaz, “Ben teknede değildim. Tekne dışarIdan geldi oraya yanaştı ve biz binecektik. Tekneye binmeden cesedi gördük. Biz vatandaşlık görevimizi yaptık, halen de buradayız. Eyüp’ten kendi teknemizle buraya geldik. İnsanlık bu kadar ucuz olmamalı. Burada tüm vatandaşlara sesleniyorum, lütfen insanlarımıza sahip çıkalım ve yardımcı olalım. İnsanlık bu kadar ucuz değildir” dedi.Ölen kişinin cansız bedeni cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
(Eyüp Flaş Haber AlAETTİN ARSLAN)

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER