EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / GÖKTÜRK TURGUT ÖZAL ORTAOKULU YAŞAYACAK Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cumhur Başkanı Talimatına meydan okudu

GÖKTÜRK TURGUT ÖZAL ORTAOKULU YAŞAYACAK Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cumhur Başkanı Talimatına meydan okudu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın Cumhur Başkanı Talimatına meydan okudu

Remzi Aydın, Cumhur Başkanı’nın talimatını yok saydı.
Eyüp Belediye başkanı Remzi Aydın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın talimatına meydan okudu.

Öyleki; Bir süredir kamuoyunda haber konusu olan Eyüp’e bağlı Göktürk Turgut Özal Ortaokulu’nun isminin değiştirilmesi noktasında Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuya ilişkin İstanbul Valisi Vasip Şahin’i arayarak okulun isminin Turgut Özal Orta Okulu olarak yaşatılmasını istemiş ve ardından kanuna aykırı olarak gayri yazılan isim anında silinmişti.
Fakat 24 Kasım öğretmenler günü etkinliklerinde Eyüp Belediye başkanı Remzi Aydın ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütücü, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını hiçe sayarak meydan okuduklarını apaçık ortaya koyuyor.
Eyüp Belediyesi İnternet Sitesinde yapılan haber ;
Eyüpsultan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde (EKSM) program düzenledi.
Öğretmenler Günü dolayısıyla hazırlanan yemekli programa ilçede görev yapan öğretmenler, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü’nün yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Sultan Karal da katıldı.
ŞAMPİYON ÖĞRETMENLERE ÖDÜL VE PLAKET
Öte yandan programın ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği öğretmenler arası futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvalarının kazananlarına ödülleri ve plaketleri takdim edildi.
Masa tenisi turnuvasında Esentepe İlköğretim Okulundan Mustafa Boyacı şampiyon olurken, Alibey Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden Fahrettin Dağ ikinci ve Hacı İslam Ülker Ortaokulu’ndan Sami Can ise üçüncü oldu.
Futbol turnuvasında Mareşal Fevzi Çakmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri şampiyon olurken, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Murat Taş Ortaokulu öğretmenleri ise üçüncü oldu.
Voleybolda ise Ferit Meriçten Ortaokulu şampiyon oldu. Şehit Öğretmenler Ortaokulu ikinci olurken, Serdar Aksum İlkokulu ise üçüncü oldu.
ÖĞRETMENLERE ÖZEL HEDİYE
Eyüpsultan ilçesi müzik öğretmenlerinden oluşan grubun fasılıyla süren programın ardından öğretmenlere, Eyüpsultan Belediyesinin 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel hediyeleri takdim edildi.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER