EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmalarını sıklaştıran İyi Parti Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, geçtiğimiz günlerde Akşemsettin Mahallesinde esnaf ve halkla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmalarını sıklaştıran İyi Parti Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, geçtiğimiz günlerde Akşemsettin Mahallesinde esnaf ve halkla bir araya geldi.

EMEL BİLENOĞLU EYÜPSULTAN’I KARIŞ KARIŞ GEZMEYE DEVAM EDİYOR.

Seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmalarını sıklaştıran İyi Parti Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu, geçtiğimiz günlerde Akşemsettin Mahallesinde esnaf ve halkla bir araya geldi.EMEL BİLENOĞLU EYÜPSULTAN

Akşemsettin Mahallesi’nde 2 gün geçiren Bilenoğlu, esnafın sorunlarını dinleyip, sorunlara çözüm getirecek projelerini paylaşırken, özellikle mahalle halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Esnaf en büyük sorun olarak Cengiz Topel Caddesi’nde yapılan düzenlemeyi dile getirdi. Emel Bilenoğlu; “Esnafın ve vatandaşın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmadan yapılan düzenlemeler, gördüğünüz gibi faydadan çok zarar verebiliyor. Oysa ki, mahalle sakinlerinin beklentileri ve ihtiyaçları göz önüne alınmış olsaydı daha farklı bir Cengiz Topel Caddesi görmemiz mümkün olabilirdi.” şeklinde konuştu.

Cengiz Topel Caddesi gezilerinin ardından, Akşemsettin Mahallesi’nde bulunan Parseller Spor Kulübü’nü ziyaret eden Emel Bilenoğlu, kulup başkanı ve yönetimiyle kulüplerinin geleceği adına fikir alışverişinde bulundu.

Spor kulüplerinin tamamını ziyaret etmeyi hedefleyen ve onlarla ilişkilerini her zaman iyi tutan Emel Bilenoğlu bu konuda oldukça hassas. Çocukların gelişim sürecinde spor kulüplerinin sağladığı faydayı çok önemseyen Bilenoğlu, belediyelerin kulüplere daha fazla destek vermesi gerektiğini, kulüplerin günlük ihtiyaçlardan çok spora odaklanmalarının ve sporcu gençler yetiştirmesinin daha önemli olduğunu Parsaller Spor Kulübü’nde yeniden dile getirdi.

EYÜP FLAŞ HABER .. Alaettin ARSLAN

http://eyupflashaber.com/

EYÜP’TE SÜPRİZ ANKET SONUCU

CHP’nin masasındaki son İstanbul anketinin sonucunda AK Parti’nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER