EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan 10 Mayıs sağlık yürüyüşü

Eyüpsultan 10 Mayıs sağlık yürüyüşü

10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Farkındalık Etkinliği

Dünya Sağlık Örgütü, fiziksel aktivitenin yararları konusunda toplum bilinci oluşturmak ve toplum genelinde fiziksel aktiviteyi yaşam tarzı haline getirmek amacıyla 10 Mayıs tarihini “Sağlık İçin Hareket Et Günü” olarak belirlemiştir. Bu kapsamda yaşamın her alanında ve toplum genelinde fiziksel aktiviteye katılımı arttırmak, sağlıklı davranışları yaşam tarzı haline getirmek ve konu hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla 10 Mayıs 2022 tarihinde Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinatörlüğünde Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

Eyüpsultan Stadyumunda düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşüne Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara başta olmak üzere İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyma Halaç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Selattin Temiz, Tarım ve Orman Müdürü İlçe Fatih İke, Yazı İşleri Müdürü Ünal Şimşek, İlçe Nüfus Müdürü Makbule Fırat ve  kurum çalışanları katıldı. Sağlık çalışanlarının yer aldığı yürüyüş etkinliğine ilçe halkı da ilgi gösterdi.

“ Sağlık İçin Hareket Çok Önemli!”

Kendisinin de sağlık için yürüyüş yaptığını ifade eden  Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara hareketin insan sağlığı için çok önemli olduğunu ve bunun yaşam tarzı haline getirilmesi gerektiğini belirterek sağlıklı beslenmeye vurgu yaptı.

Stadyum yürüyüş parkurunda yapılan etkinlik programı katılımcıların fotoğraf çekimi ile son buldu.

http://eyupflashaber.com/

EYÜP’TE SÜPRİZ ANKET SONUCU

CHP’nin masasındaki son İstanbul anketinin sonucunda AK Parti’nin yönettiği 3 belediyede oranların kafa kafaya olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER