EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EMİN ATMACA ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPTI

EMİN ATMACA ADAY ADAYLIK AÇIKLAMASI YAPTI

 

Sevgili Dostlar, Değerli Misafirler.

Yaşamaktan büyük keyif aldığım, Eyüpsultan hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden Eyüpsultan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı şu an itibariyle açıklamaktan gurur duyuyorum.

Sevgili Dostlar,

“EYÜPSULTAN’DA CHP İKTİDARINA ÖZLEM VAR’’

25 Yıldır Eyüpsultan’ı AKP yönetiyor. Sizce yönetebiliyor mu?

Halktan uzak ranta dayalı belediyecilik anlayışı Eyüpsultan’ın sorunlarına sorun katmıştır. Ulaşımdan, trafiğe, tapudan imara kadar bir çok sorunumuz var.

Cumhuriyet Halk Partisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partidir, kadroları zengindir, birikimlidir ve ilkelidir. Eyüpsultan İlçemizi yönetebilecek güçtedir. Şundan emin olun. Sosyal demokrat belediyeciliği Eyüpsultan’da uyguladığımız da Eyüpsultan’ın her sokağı yaşanabilir, çağdaş  ve modern sokaklar2dan oluşacak.

Sevgili Dostlar,

“ZALİMİN ZULMÜNE KARŞI MAZLUMUN SESİ OLACAĞIM”

Kimsesizlerin kimi, mazlumların sesi olmaya geliyorum. Eyüpsultan’da rantın değil halkın belediyesini kurmaya geliyorum. 25 yıldır  AKP belediyeciliği yoksullukla mücadele etmiyor; yalnızca yoksulluğu yönetiyor. Sosyal demokrat belediyeciliğimizde istihdamı artıracağız. Sadece yardım etmekle yetinmeyen, eğitimden sağlığa, sanattan, ulaşımdan spora kadar yoksulları destekleyen, onlara öncelik veren bir hizmet anlayışını EYÜPSULTAN’DA hayata geçireceğiz.

HERŞEYİ ÖRGÜTÜMLE BERABER YAPACAĞIM

Ben partime örgütüme güveniyorum. Yarın Eyüpsultan Belediyesini aldığımızda belediyeyi örgütümle beraber yöneteceğim. Her alınan kararı siz değerli partili yol arkadaşlarımla beraber alacağım. Soyal demokrat belediyeyi Eyüpsultan’da hep beraber kuracağız. Altı ok Eyüpsultan’da gururla dalgalanacak.

Sevgili Dostlar,

Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarınızla onurlandırdığınız bu özel gün için şükran ve minnetlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kazanan CHP olacak.”

EMİN ATMACA KİMDİR ?

1968 yılında Erzurum Karayazı doğdum. İlk, orta ve lise tahsilimi Karayazı’da tamamladım. Lisans eğitimimi Amerika Atlantik Ünüversitesi Uluslararası İnşaat Fakültesi’nde tamamladım.  Siyasi hayatıma 1990 yılında CHP Erzurum İl örgütüne kaydolarak başladım. 1996-1999 yılları arasında Erzurum Karayazı CHP İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 1999 Yılında İstanbul’a gelerek Atmaca Şirketler Grubunun başına geçtim ve 2011 yılında İstanbul’da vergi rekortmeni oldum. 2003- 2008 yılları arasında Alibeyköy Spor Kulübü Başkanlığı yaptım. Ve Alibeyköy Spor’u tarihinde ilk defa 2.Lige çıkardım. Erzurum Vakfı, Eyüp Erzurumlular Derneği, Aktif Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği kurucuları arasında yer aldım. 2015 yılından bu yana Aktif Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği Başkanlığı’nı yürütmekteyim. Evli ve altı çocuk babasıyım.

 

 

 

 

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER