EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Cumhurbaşkanı Eyüp’te

Cumhurbaşkanı Eyüp’te

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN EDİRNEKAPI ŞEHİTLİĞİ’NDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da, 15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk durağı Edirnekapı’daki 15 Temmuz şehitliği oldu. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehitlerin mezarı başında Kuran okudu ve dua etti.

15 Temmuz Şehitleri için düzenlenen anma programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın hazır bulundu.

Edirnekapı şehitliğinde edilen duaların ardından kortej, aynı güzergahtan geri dönerek Eyüp Sultan Camii Meydanı’na ulaştı. Burada şehitler için edilen duaların ve Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin ardından İstiklal marşının okunmasıyla program son buldu.

Eyüp Belediyesi, 15 Temmuz’da yapılan hain darbe girişiminde şehit düşen güvenlik güçleri ve sivil vatandaşları unutmadı. Eyüp Belediyesi tarafından ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Gençlik Yürüyüşü’ düzenlendi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın da yer aldığı yürüyüşe katılım bir hayli yoğundu. Her yaştan yüzlerce insan, demokrasi şehitleri için Edirnekapı Şehitliği’ne yürüdü. Burada 15 Temmuz şehitlerinin de bulunduğu kabirlere ziyaret gerçekleştirip dualar ettiler.

http://eyupflashaber.com/

GÖKTÜRK MEYDANINA YAKIŞIR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

    GÖKTÜRK MEYDANINA ATATÜK BÜSTÜ İSTİYORUZ Eyüpsultan’a bağlı Göktürk meydanına hemen şimdi tam zamanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER