EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Alaettin Arslan Yazar / ALAETTİN ARSLAN YAZDI; ADAM MI VAR KİME OY VERELİM?

ALAETTİN ARSLAN YAZDI; ADAM MI VAR KİME OY VERELİM?

ALAETTİN ARSLAN YAZDI; ADAM MI VAR KİME OY VERELİM?

ADAM MI VAR, KİME OY VERELİM

Afrin kahramanları erken seçim sinyalini verdiler.

Verdilerde vatandaşlar ne diyor biz ona bakalım.

Bugün herkes haberleri dinlediğini söyleyerek erken seçim kararını değerlendirirlerken , “İyisiyle kötüsüyle Reis’e oy vereceklerini söyleyince” birden tartışma başlıyor.

Kimi yeter artık anamız ağladı, kimi fındık’ın anasını ağlattılar, kimi ise dolardan ve mazottan bahsederken. Karşı taraftan yaşlı bir amcanın kısık sesiyle tartışmaya katılması herkesi birden susturdu.

“Ulan ne konuşup duruyorsunuz be, ben zaten gelmişim 79 yaşıma, ulan memleket elden gidiyor… sizin çoluğunuz çocuğunuz  yok mu, yarın onlara ne cevap vereceksiniz” diye haykırırken. Bir başkası cevap vererek; “Resul amca adam mı var başka kime oy verelim” Resul amca birden ayağa kalkacağı sırada düşecek gibi sekteleyerek; “Bana bak, bana, senin 15 yıldır adam yerine koydukların bu memleketin……………..koydular, adam dediğin hergün televizyon karşısına çıkarak yalan dolanlarla avutanlar mı yoksa doğruyu söyleyip ona karşı muhalefet edenler mi. İllede adam bulamıyorsan , Kadın var, kadın. Git ona oyunu kullan ki senin reisin meisin hatasını anlasın.

 

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER