EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ESKEP’le kadınlarımızın el emekleri değer kazanıyor

ESKEP’le kadınlarımızın el emekleri değer kazanıyor

Eyüpsultan Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmetlerini sürdüren ESKEP (Eyüp Sultan Kadın Emeği Programı) Eyüpsultanlı kadınların el emeği göz nuru ürünlerini değerlendirirken, onların aile bütçelerine katkıda bulunmalarına da imkan sağlıyor.

Üretici kadınlar ile tüketiciyi bir araya getiren ESKEP sayesinde Eyüpsultanlı kadınlar, hem ekonomik ve sosyal yönden kalkınırken, hem de beceri ve yetenekleri doğrultusunda verilen mesleki eğitimlerle geleceğe daha sağlam adımlarla ilerliyor.

ESKEP KURSLARI İLE KADINLARIMIZIN İŞ HAYATINA ATILMALARI DESTEKLENİYOR

Eyüplü kadınların evde yaptıkları el emeği ürünleri ESKEP mağazalarında satışa sunularak aile bütçelerine katkıda bulunmaları sağlanırken, kadın istihdamını desteklemek amacıyla da çeşitli eğitimler veriliyor.

Üretilen ürünlerde belli bir standart oluşturmak ve kaliteyi canlı tutmak adına ESKEP’li kadınlara iğne oyası kursu,makine nakışı kursu, Maraş işi, el nakışı, kurdela işi, otantik takı kursu, kuaförlük eğitimi, pastacılık kursu, aşçı çırağı kursu gibi bir çok branşta dersler veriliyor.

http://eyupflashaber.com/

HİZMET VERDİĞİ GÖKTÜRK SOKAKLARINDA BAŞI DİK GEZEN BAŞKAN MUSTAFA GÜL

  EYÜP FLAŞ HABER / ALAETTİN ARSLAN HABERİ; EMEK VERDİĞİN SOKAKLARDA BAŞIN DİK GEZECEKSİN YIL …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER