EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Emel BİLENOĞLU’dan eleştirilere cevap

Emel BİLENOĞLU’dan eleştirilere cevap

Emel BİLENOĞLU;  Eleştirilere cevap verdi.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Emel Bilenoğlu hakkında Orhan Kavalcı ile yaptığımız röportaj da  kendisi ile ilgili iddialarda bulunmuştu.

Gazetemizin haber sayfasında yayınlanan bu röportaj,  kendisine cevap hakkı doğduğundan Emel Bilenoğlu gazetemize verdiği yazılı açıklama.

EMEL BİLENOĞLU; “Son günlerde Şahsımı hedef alarak çeşitli haberler ve yorumlar sosyal medyada paylaşılmaktadır. Konuya açıklık getirilmesi adına konuyu açık, şeffaf biçimde belirtme adına kamuoyuna sunma zorunluluğu taşıyorum…

Pandemi sürecinin başladığı günler itibari ile öncelikle bir vatandaşlık görevi olarak, daha sonrasında ise partimin 2019 da bana verdiği görevin getirdiği bireysel sorumluluk anlayışı çerçevesinde, şahsen benimle çeşitli şekillerde iletişime geçen ilçe komşularımın talepleri doğrultusunda, insani duygular gereği bir yardım ağı oluşturduk. Yapılan bu çalışmada birçok komşumun kapısını çalıp derdini dinleme şansı buldum, keşke bu ziyaretleri onların güzel haberlerini almak için yapabiliyor olsaydım, ancak yaşadığımız zor süreç maalesef komşularımızın da hayat mücadelesinde zor günler yaşamasına neden olmuştur. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığının bilgisi dahilinde partimiz mahalle temsilcileriyle yaptığımız bu çalışmalarda bahsedilenin aksine sağladığımız tüm bağışlar bir marketler zincirinin ve Rami Kuru Gıda halindeki bir firmanın hazırladığı ramazan paketleridir. Yardımlaşmanın tamamının bedelleri şahsım ve hayırsever dostlar tarafından faturalı bir şekilde ödenmiştir.Bu konu ile ilgili gereken bilgi ve belgeler haberi yapan kuruma, yapılan yardıma daha fazla zarar vermemesi adına kendilerinde kalması koşulu ile iletilmiştir. Bu konu ile mesnetsiz iddaların devamı halinde bu belge ve bilgiler ülkenin yargı birimlerine iletilecektir. İBB’ nin Eyüpsultan çalışmasıyla bizim yaptığımız çalışmanın hiç bir fiziki alakası yoktur, ancak belediyemizin Eyüpsultan’da yaptığı duyarlı çalışmayla  gurur duyduğumuz da bir gerçektir.

Dileğim şudur ki binbir problem ve dertle bunalmış halıkımıza el birliği ile sizlerde bir katkı sununuz, bunu sizde bizlerle paylaşınız  “İYİLİKTE YARIŞALIM” bu zor günlerde birbirimiz hakkında yalana iftiraya meyil etmeyelim, zira içinde bulunduğumuz mübarek ay hasebiyle birbirimizle kucaklaşmanın, birinin derdinin hepimizin derdi olmasının tam da zamanıdır, dahası yapılan bu içi boş saldırı tam da içinde bulunduğumuz ay ve hemen sonrasındaki bayram nedeni ile ayıptır günahtır. Bu vesile ile bu gereksiz gündemle rahatsız edilen Eyüpsultan halkına şunu iletmek istiyorum, kim ne söylerse söylesin günlerce sahada sizlerle birlikteydim, sizlere sözler verdim gücüm yettiğince yanınızda olacağım dedim, bizim sizlerle kurduğumuz bu güzel gönül bağını kimsenin bozmasına izin vermeyeceğim. Ben sözümü tutacağım, tüm Eyüpsultan halkına sevgi ve hürmetlerimle.

(FLAŞ HABER Alaettin Arslan)

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER