EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EMEL BİLENOĞLU ESNAF ÇALIŞMASI YAPTI

EMEL BİLENOĞLU ESNAF ÇALIŞMASI YAPTI

CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı olan Emel Bilenoğlu Eyüpsultan merkezde esnaf ziyareti yaptı. Esnaflara broşürünün yanında bir de çiçek hediye eden Bilenoğlu CHP’den tek kadın aday adayı olarak oldukça olumlu tepkiler aldı.

Özellikle kadın seçmenlerin “Eyüp’te kadın başkan istiyoruz” şeklindeki yaklaşımları da Emel Bilenoğlu’nu oldukça memnun etti.

 

Bazı seçmenlerin Bilenoğlu’na projeleri ile ilgili sorular sormaları da seçimlerin partilerin tekelinde olmadığını, bilinçli seçmenlerin oylarıyla sonuca ulaşılacağının göstergesi oldu.

Esnaf ziyaretinin ardından Bilenoğlu ve partilileri kendilerini takip eden basın mensuplarıyla bir yemek yediler. Bilenoğlu, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Yıllardan beri yılan hikayesine dönen Eyüp Hamamı’nın ne olabileceği şeklindeki soruya Bilenoğlu, “Eğer belediye Başkanı olursam burayı halkın arzusuna göre değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Buranın bir müze olarak kullanılmasını, Cülus Yolu ve birçok tarihi eserimizin turizme kazandırılması gerektiğine inanıyorum” şeklinde yanıtladı.  Eyüpspor’la ilgili sorulan bir soruya da “ Sadece Eyüpspor’la ilgili olarak değil, spora ve sanata yetenekli çocukları ortaya çıkaracağız. Çok başarılı çocuklarımız var, Eyüpspor’da da Eyüplü çocuklarımızın başarılı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

B

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER