EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / DENİZ KÖKEN MECLİSTE TALİHSİZ AÇIKLAMA
göktürk bize boş olarak verilseydi
Deniz köken göktürk talihsiz açıklam

DENİZ KÖKEN MECLİSTE TALİHSİZ AÇIKLAMA

DENİZ  KÖKEN POT KIRDI.

“GÖKTÜRK BİZE BOŞ TESLİM EDİLSEYDİ BÖYLEMİ YAPARDIK.

Eyüpsultan belediye başkanı Deniz Köken meclise hitaben yaptığı konuşmada Göktürk’ü eleştirirken CHP’li meclis üyelerinden ses çıkmadı..

Sayın başkan; Göktürk’te 2/b arazileri boş olarak 10 yıldır size teslim edildi neden ve niçin hala yapamadınız. Üstelik Kemerburgaz bile size bomboş olarak teslim edildi, yapmak istediniz de size mani olanlar mı oldu?

Sayın başkan;  1994 yılından beri Eyüpsultan belediyesinde görev yaptınız Eyüpsultan gibi kutsal bir ilçenin bile imarını uygulayamadınız. Sadece siyaset uğruna birilerini karalayarak hizmet üretmek istiyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü sizden önceki başkanlarda sizin gibi düşündükleri için hüsrana uğradılar. Üstelik Göktürk gibi nadide bir semti konuşurken öncelikle 1994 yılında beraber görev yaptığınız Ahmet Genç bile Göktürk’de oturuyor. Sizden önceki belediye başkanları İsmail Kavuncu, Remzi Aydın sizin eleştirdiğiniz Göktürk’de oturdu.Dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve Ömer Dinçer bile Göktürk’de oturdu? İnanıyorum ki sizde yakında o eleştirdiğiniz Göktürk Villalarında oturacaksınız. Çünkü İstanbul’un en seçkin ve huzurlu semti Göktürk olduğunu sizde biliyorsunuz. O beğenmediğiniz Göktürk’ün kurucusu Mustafa Gül Köyden kente marka bir şehir yarattı. Göktürk belediyesi kapatılıp Eyüpsultan’a devrolurken yedi  milyon ( Yedi trilyon) bütçeyle devrederken. Türkiye genelinde hiç borçsuz belediye olarak damga vurdu. Sayın başkan.. Eyüpsultan belediye kayıtlarını incelerseniz bu anlattıklarımı göreceksiniz. Siz sadece özel okul yöneticilerinin şikayetlerini dinlemişsiniz onların bir öğrenciden aldıkları ücretin ne kadar olduğunu da bilseydiniz o zaman Göktürk’ün önemini anlardınız.

Sayın başkan benden size acilen tavsiye… Göktürk’te 2009 yılından bu yana bekleyen bomboş 2/b arazileri mağdurlarını dinleyiniz ki asıl onların şikayetlerini çıkıp mecliste anlatınız. Sizden önceki belediye başkanlarının Gerek Eyüpsultan, gerek Göktürk belediyesinin taşınmazlarını nasıl sattıklarını inceleyiniz. Böyle ucuz siyaset polimikleri size zarar verir.

Üstelik kapatılan Göktür belediyesinin park ve oto park için ayrılan taşınmazların 10 yılda birer ikişer satıldığını göreceksiniz.Sahi başkan.. Sizinde görev yaptığınız dönemde 1996 yılından beri Eyüpsultan meydanındaki tarihi hamam ne oldu?

İŞTE DENİZ KÖKEN MECLİS KONUŞMASI

Eyüpsultan belediye başkanı Deniz KÖKEN, “Göktürk bize boş teslim edilseydi böylemi yapardık”  diyerek Göktürk’deki  konut  fiyatlarının pahalılığını eleştirdi.

Deniz Köken meclis konuşmasında meclise hitaben yaptığı konuşmada, “ Biraz önce Göktürk’de özel okul sahipleriyle birlikteydim onları dinledim, bir sorunları vardı vesaire işte bunları konuşurken o zaman şu anda mesela göktürk’ü bize sıfırdan verselerdi araziyi bomboş böylemi kurardık mesela hiç mimar mühendislik bilmeyen birisine bile versek böyle kurulmazdı. Bir buçuk iki tirilyonluk daireler 7 metrelik yollar arabaları park edecek yer yok ama güzel yerde yaşıyoruz. Güzel bir fıkra var ama bunu burada anlatmayayım, İbrahim’e sonra anlatırım” dedi.

“O fıkrayı anlatın sayın başkan”

Alaettin Arslan EYÜP FLAŞ HABER.

 

 

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER