EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CİNAYET’TE KADIN

CİNAYET’TE KADIN

Dünyayı düzeltirse kadınlar düzeltir. Doğurduktan sonra takip edene selâm olsun .Kendine ve insanlığa yararlı bir birey yetiştirmek için fedakarlık yapan yediğinden, içtiğinden, kendinden, uykusundan ödün veren Annelerimiz, kadınlarımız ! Parlayan yıldız gibi hiç sönmeyen emek veren gücünü gördüğün sınandıkça sınadığın etten kemikteniz bizde.

Önce kadın Ve daha çok anayız evladımıza bazende kişiliği oturmamış eşlerimize anayız biz . Gölgesini ve elini eşinin , evladının üzerinden çekmeyen ÂMÂ malesef ki erkek tarafından ötekileştirilen dövülen, kıskanılan, öldürülen, kadınlarız biz .Bu kadar başımıza gelenlere rağmen sevgi şevkat beklerken bir lokma ekmek huzurla yemek varken can verdiğimizde çook olmuştur halende olmaktadır . Gel gör ki Doğurup yoğurup büyütüğümüz erkekler tarafından katlediliyor sevilmiyoruz işte. Ataerkil sistem yüzünden çok hor görüldük üzüldük çok yakın tarihte Saadet POLAT arkadaşımızı toprağa verdik . Eşine iki erkek evlat vermiş arıyla namusuyla iki evladını büyütmüş delikanlı yapmış sonrasında eşi kendisini aldatmış ve boşanmışlar . Âmâ boşanmış olmak yetmiyor onca yıl ayrı kaldıktan sonra adam gelip eski eşini balkondan atarak öldürüyor.

Ez cümle türk toplumunda boşanmak ta yetmiyor bu aşırı sahiplenme ve dediğim dedik dürtüsü şimdi dört hayatıda bitirdi . Aslında dört ölü var ortada biri toprakta biri kısa vade olsada hapiste ikiside manevi tutsak hem yürekten hem beyinden belki toplumdan utanma ar etme duygusu iki erkek evlada kötü örnekle miras Düşünebiliyor musun ? 21. Yüzyılda halen öldürülebiliyoruz .Her canlı birgün doğar ve ölür. ÂMÂ biz ne gün yüzü görebildik ne ecel ile ölebildik.

Bizim kaderimizi bizi ötekileştirenler çizdi .Şimdi içinden geçiriyorsundur 21. Yüzyılda mı ? diye evet MALESEF 21. Yüzyıla kadar çok çileler çektik.
Emek verdik fabrikada tarlada bağda bahçede evde yıprandı ellerimiz avuçlarımız. Evlatlarımızı eşlerimizi doyurduk . Çamasır sıkıp astık ipe yıpranmış avuçlarla O zalimleri asamadığımız iplere .

Sonra dayak yedik ! Yemeğin tuzu az ev dağınık açık giyindin kırmızı ruj sürdün bizde bahane çok hoşgörü yok .!

Düşünsenize sokakta yürürken arkamıza bakıyoruz kalabalık yerlerden yürümeye çalışıyoruz .Genç yaşlı cinselliğe aç bu toplumda gözleri üzerimizde buluyoruz .

OYSA İNANÇLARIMIZ VAR İRADEMIZ VAR HER GÜN YÜZÜMÜZÜ YIKAYIP AY ÇİÇEĞİ GİBİ YENİDEN DOĞUŞUMUZ VAR . BİZ TEZGAH AÇIP MAL SATMAYA DOKTORLUK YAPMAYA AŞÇILIK YAPMAYA AÇIK GİYİNMEYE KIRMIZI RUJ SÜRMEYE RENKLERI SEVMEYE DEVAM EDECEĞIZ .
GÜCÜMÜZÜ SADECE GÖRDÜĞÜNÜZ KADAR ZANNEDİP YANILIYORSUNUZ !!!
GÜÇ BİZİMDİR GÜCÜN MERKEZI BİZİZ BİZ KADINLAR .! BİZLER HER SABAH UYANIP GÖKYÜZÜNÜ MAVİYE BOYAMAYA DEVAM EDECEĞİZ CAHİL VE YOBAZ BEYİNLERE RAĞMEN Saadet POLAT nezdinde sevdikleri tarafından öldürülen tüm kadınlarımızı rahmetle saygı ile anıyor RUHLARI ŞAD MEKÂNLARI CENNET OLSUN DİYORUM . İSTANBUL SÖZLEŞMESİ YAŞATIR !!

 

GÜLAY DUMAN

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER