EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CHP EYÜPSULTAN’DA YİNE HATA

CHP EYÜPSULTAN’DA YİNE HATA

CHP EYÜPSULTAN’DA YİNE HATA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Aday adayları yarışı hızla devam ediyor.

Eyüpsultan CHP den 9 aday  adayının adaylık için  başlattıkları yarış hız kesmiyor.

Kimi Aday adayı esnaf ve ev ziyaretleri yaparken, kimi aday adayları ise Parti üyeleriyle istişare halinde adaylık haberini dört gözle bekliyor.

Aslında bu kadar aday adaylarıyla sahaya çıkarak rekabet oluşturulmamalıydı. Nedeni ise geçen 2014 seçimlerinde yaşanan ön seçimle ilk beş adayın belirlenmesi sonucunda birinci gelen aday değil de ikinci gelen adayın açıklanması sonucu yaşanan hüsran dı. Yani CHP Eyüpsultan da kazanması gereken seçimi kendi eliyle altın tepside Ak Partiye hediye etmişti.

Bana göre 9 adayın içinde halk tarafından tanınan ve bilinen,üstelik doğma büyüme Eyüpsultanlı olan, bunun yanısıra yaklaşık 2 yıldır sahalarda aday adaylığı tanıtımını yapan, Eyüpsultan da yediden yetmişe herkesimin yakından tanıdığı işadamı, Yine her dönemde gerek ilçe başkanlığı, gerekse milletvekilliği ve belediye başkan aday adaylığı için başvurmuş kişiliğiyle tanınan, Aynı zamanda hatalı adaylık açıklamasından sonra adaylıktan alınan ve daha sonra milletvekili adayı olarak seçime girip kazanamayan, Birde bayan aday adayı ki, kendisini tanıtmak için o mahalleden bu mahalleye koşuşturan, ve bunların yanısıra peşlerinden meclis üyesi olmak için koşuşturanları gördükçe ve takip ettikçe benim aklıma yine hüsran yaşanacağı gelmiyor değil.

Çünkü bu yarış hiç hayra alamet değil. Mevcut adaylardan biri aday ilan edilirse diğer adayların sahalarda harcamış olduğu çabalar sonucunda haklı olarak isyan edilecek ki, buda olası yüksek ihtimal görünüyor.

Fakat Eyüpsultan da herkes tarafından tanındığı için şimdiye kadar hiç sahaya çıkmaya gerek duymayan ve aday gösterilmediği takdirde kimseye darılmayacağı kesin. Diğer aday adaylarının sahalarda kendilerini tanıtmak için etkinlikler düzenleyip gecesini gündüzüne katanlar var. İşte asıl sorun bunlardan birinin gösterilmediği  zaman bölünmeler yaşanmasıdır.

Dışarıdan Aday

Son olasılık ise dışarıdan atanması muhtemel olan aday.

CHP’nin bu zamana kadar aday belirlemesi yapamayıp yarışa soktuğu aday adayları yüzünden olası seçimi yine yanlış tercihinden ötürü kaybedecek.

Halbuki Eyüpsultan Belediye seçimini  bana göre açık ara kazanacak ve üstelik halk tarafından büyük karşılığı olan kişi herkesim tarafından bilinmesine rağmen nedense kimsenin kılı bile kıpırdamaması dikkatimi çekiyor ki!

Öyleyse “oyunun içinde oyunlar mı oynanıyor” sorusu aklıma gelmiyor değil. Geçen dönem ki seçimde de benzer oyunlar oynanmış hazır kazanılmış seçim göz göre göre kaybedilmişti..

Sahi CHP Eyüpsultan da seçimi kazanmak istemiyor mu?

ALAETTİN ARSLAN EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

GÖKTÜRK MEYDANINA YAKIŞIR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

    GÖKTÜRK MEYDANINA ATATÜK BÜSTÜ İSTİYORUZ Eyüpsultan’a bağlı Göktürk meydanına hemen şimdi tam zamanı …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER