EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ SEÇİLDİ
Doğan Sarıtaş 157 oy olarak CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı seçildi.
Doğan Sarıtaş 157 oy olarak CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı seçildi.

CHP EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ SEÇİLDİ

CHP Eyüpsultan İlçe Örgütü’nde yapılan olağan kongrede Doğan Sarıtaş CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı oldu.

CHP EYÜPSULTAN’DA 3 ADAY  YARIŞTI.

Bugün İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi’nde gerçekleştirilen seçimde CHP’de 3 aday yarıştı.

Doğan Sarıtaş 157 oy olarak CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı seçildi.
Doğan Sarıtaş 157 oy olarak CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı seçildi.

Diğer adaylar Saim Diken 150, Ali Ekber Cömert ise 93 oy aldı.

KİMDİR

Doğan Sarıtaş Kimdir;

1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Daha çocukken başlayan sosyalliği tüm hayatına sirayet etmiştir. Küçük yaşlarda birçok yarışmalarda derece almış ve arkadaşları arasında çok sevilen bir çocuk olmayı başarmıştır.

Aslen Sivaslıdır ve doğduğu günden bugüne değin Güzeltepe mahallesinde ikamet etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini Güzeltepe İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Liseyi, Türk-Alman Mesleki eğitim merkezinde endüstriyel elektronik bölümünde okudu. Gerek ilköğrenim gerekse Lise yıllarında oldukça zeki ve çalışkan bir öğrenci olarak tüm öğretmenlerinin ve arkadaşlarının takdir ve sevgisini kazanmayı başardı.

İlerleyen yıllarda müziğe olan düşkünlüğü giderek artmaya başladı ve Evrensel kültür merkezi ile idil kültür merkezinde gitar eğitimleri aldı.

Lise eğitiminin son yıllarında, idil kültür merkezinde dönemin ve günümüzün en başarılı müzik gruplarından olan Grup yorumla yolları kesişti.

Müzik artık bir tutkuydu onun için.

Bu tutkuyla idil kültür merkezi bünyesinde ‘yağmurla gelen’ müzik grubunda gitar çalmaya çaldı.

1998 Mart’ında gazi olayları kapsamında göstermiş olduğu devrimci duruş ve mücadeleden ötürü tutuklanarak Ümraniye ceza evinde 6 ay tutuklu kaldı.

Daha sonra hayatında en güzeli sayfayı açmak için hayatının aşkıyla, müstakbel eşi Özlem Hanımefendiyle nikah masasına oturdu ve bu mutlu evlilikten Doğa Asya ve Eylül Bade isimlerinde dünyalar güzeli 2 kız çocuğu dünyaya geldi.

2008 yılında Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu ve CHP saflarında mücadele etmeye başladı.

Hızlı bir ivme yakalayarak özellikle genç arkadaşlarının çok sevdiği bir abi olmayı başardı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nde en önemli görevlerinden birisi olan Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçildi. 2009 – 2011 yılları arasında bu görevi oldukça başarılı bir şekilde yerine getirdi.

Görevinde göstermiş olduğu üstün başarı ve Eyüp örgütünün takdirle karşıladığı çalışmaları neticesinde, 2012 yılında partide gençlik kollarından ana kademeye geçerek İlçe yöneticiliği görevinde bulundu.

Siyasi parti çalışmalarının yanında sosyal alanda da başarılı işlere imza atmış ve birçok sivil toplum kuruluşu ve dernekte gerek başkanlık gerekse yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu.

Sonrasında CHP içerisinde aktif olarak görevlerine devam etti, birçok kongre delegeliği deneyimledi ve 2017 yılında ise ilçe başkanlığı görevine talip oldu.

Bu kongre döneminde, Parti içinde birliğin, bütünlüğün ne olduğunu çok iyi bilen kişiliği ile yolun açılması konusunda gösterdiği özveri ve yaşından beklenmeyecek olgunluktaki tutumu ile Tüm Eyüpsultan örgütünün takdirini kazandı.

(Eyüp Flaş HABER Alaettn Arslan)

 

 

 

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

GÖKTÜRK MEYDANINA YAKIŞIR ATATÜRK BÜSTÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

    GÖKTÜRK MEYDANINA ATATÜK BÜSTÜ İSTİYORUZ Eyüpsultan’a bağlı Göktürk meydanına hemen şimdi tam zamanı …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER