EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı

CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı

 

Değerli Eyüpsultanlı hemşerilerimiz

Değerli yol arkadaşlarımız, dostlarımız

Haksızlığa adaletsizliğe karşı boyun eğmeyerek başlattığımız haysiyet mücadelesinin 19.gününde mukaddes ilçemiz Eyüp Sultan’dan, İstanbul’un iradesine, emeğine sahip çıkarak, sesimizi yükseltiyoruz. İstanbul tarihinin en önemli parçası olan Eyüpsultan ilçesi, Anadolu’nun gömülü tarihinin yattığı yerdir. İslam dünyası için yüzyıllardır maneviyatını koruyan, farklı gönüllerden yükselen onca dua’nın dileğin birleştiği bu gökkubede dayanışmayı büyüterek, yapılan adaletsizliği anlatmaya devam ediyoruz.

Biz hak, hukuk, adalet şiarıyla 460 km yol kateden  gençlerin Demokrat Amcası Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun,, kolları sıvayarak Umudunuzu yitirmeyin Yolumuz uzun Heycanımız Yüksek Gençliğimiz var diyen Ekrem İmamoğlu’nun özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK devrimlerinin yılmaz bekçisi olan gençler olarak kararlıyız her zaman, her yerde ve her durumda milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü gererek mücadele edeceğiz.

Önce il başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na ve sonrasında büyükşehir belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’na karşı yürütülen itibarsızlaştırma kampanyaları ve soruşturmalar ile milletin iradesine darbe vurulmuştur. Vesayetçi yönetimin tokmağıyla karar veren yargının, hukuk dışı kararını tanımıyoruz. İstanbul’un 39 meydanında 20 yıllık vesayetçi zihniyetin yarattığı korku duvarlarını yıkmaya geldik. Geleceğimizi, birliğimizi, sarsmalarına göz yummayız, yummayacağız.. İrademize de geleceğimize de sahip çıkacağız. Zaferlerimizin sizde yarattığı korku, telaş demokrasi mücadelemize duyduğumuz sabrın ve kararlılığın karşısında yenilecektir.

CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı
CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı

Yetimin hakkını, Garibanın Hakkını 16milyon İstanbullunun hakkını koruduğu için yandaşlarınızın boğazına akan musluğu kapattığı için adama kişiye kişilere gruplara cemaatlere vakıflara derneklere hizmet işini bitirdiği için dengenizi şaşırttığı için İSTANBULU KAYBEDEN TÜRKİYEYİ KAYBEDER lafınızı İstanbulu kazanarak gerçeğe dönüştürdüğü için ve TÜRKİYEYİDE kaybedeceğinizi GİDECEĞİNİZİ bildiğiniz için Korkudan ne yapacağınızı şaşırmış bir şekilde Anaların dua’sını alan Gençlerin Yüreğinde UMUDU Yeşerten bu Memlekete sevgi getiren sandıkta yüce milletimizin tokatıyla 800bin fark yiyerek yenemediğiniz İstanbul Büyükşehir belediye başkanımız sayın Ekrem İmanoğlunu Haksız Hukuksuz kararlarınızla yenmeye çalışıyorsunuz ama şunu unutmayın BİZ ADALETE SUSAMIŞ DEMOKRASİYE İNANCI TAM TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK haksızlığınıza ve Hukuksuzluğuna geçit vermeyeceğiz..!

EVET DOĞRU İSTANBULU ALAN TÜRKİYEYİ ALIR  İSTANBUL’U ALDIK ŞİMDİ SIRA TÜRKİYEDE. KORKTUĞUNUZ İÇİN BÜTÜN BU HUKUKSUZLUKLARI YAPTIĞINIZI BİLİYORUZ VE DİYORUZ Kİ DAHA ÇOK TİTREYİN DAHA ÇOK KORKUN AMA ŞUNU UNUTMAYIN KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK GİDİYORSUNUZ. GELİYOR GELMEKTE OLAN

Ne Ekrem İmamoğlu’nu, ne İstanbul’u ne de Türkiye’yi sizin demokrasi düşmanlığınıza teslim etmeyeceğiz.

KUVAİ MİLLİYE RUHUYLA CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA SİZE SÖZ VERİYORUZ TÜRKİYE’YİDE ALACAĞIZ VE SÖZ MİLLETİN OLACAK.

AND OLSUN Kİ

HAKLIYIZ VE BİZ

KAZANACAĞIZ…!

CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı
CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı
CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı
CHP Eyüpsultan Gençlik Örgütü Basın Açılaması yaptı

Alaettin Arslan EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız”

Başkan Dr. Mithat Bülent Özmen “Eyüpsultan’a ve Eyüpsultanlıya güzel işler yapacağız” Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER