EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / CHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat Doğan Sarıtaş’a eleştiri

CHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı Ahmet Kartalkanat Doğan Sarıtaş’a eleştiri

Chp Eyüpsultan Ahmet Kartalkanat Doğan Sarıtaş
Chp Eyüpsultan Ahmet Kartalkanat Doğan Sarıtaş

CHP Eyüpsultan eski ilçe başkanı Dr Ahmet Kartalkanat  İlçe başkanı  Doğan Sarıtaş”ın sosyal medyada paylaşımda bulunduğu #Maksim_Gorki Doğum Günü anısına saygılarımızla… yazısına hitaben yaptığı eleştiride;

“Sayın ilçe başkanı, Maksim Gorki nin kemiklerini sızlatma, anısına saygı duymuyorsun. Toplumcu ve gerçekçi Gorki senin zihniyetini gözlemleseydi, yuh olsun derdi! Çünkü kendi yönetiminin çoğunu, liyakat, hak, hukuk adalet ve emeğe saygıyı hiçe sayarak akraba, dost, yskınlarını işe aldırdın. Lütfen!

İŞTE D.R AHMET KARTALKANAT PAYLAŞIMI.

Ahmet Kartalkanat

1s  · 

“Sayın ilçe başkanı, Maksim Gorki nin kemiklerini sızlatma, anısına saygı duymuyorsun. Toplumcu ve gerçekçi Gorki senin zihniyetini gözlemleseydi, yuh olsun derdi! Çünkü kendi yönetiminin çoğunu, liyakat, hak, hukuk adalet ve emeğe saygıyı hiçe sayarak akraba, dost, yakınlarını işe aldırdın. Lütfen!

CHP İLÇE BAŞKANI DOĞAN SARITAŞ PAYLAŞIMI

Doğan Sarıtaş

3s  · 

Anna Anna

#Maksim_Gorki Doğum Günü

anısına saygılarımızla…

Toplumcu Gerçekçilik” akımının öncülerinden olan ve 1868’de Novgorod’da doğan Maksim Gorki, Rusya’daki sosyalist devrimin en önemli yazarlarındandır.

Köylü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Gorki, zorlu bir gençlik dönemi geçirmiştir. Anneannesi ve büyükbabası tarafından büyütülen, çocuk yaşta çalışmaya başlayan Gorki, işçilerin sorunlarını bizzat yaşayarak öğrenmiştir.

Bir gemide bulaşıkçılık yaparken okuma merakına kapılan sanatçı, yoksullukla ve acıyla dolu bir hayat sürdüğü için Rusça’da “acı” anlamına gelen “Gorki” takma adını almıştır.

Maksim Gorki’nin en büyük özelliği, işçi sınıfının sorunlarını başarıyla dile getirmesi ve bunu açık, içten bir dille yapmasıdır.

Toplumcu gerçekçi romanın kurucusu olarak kabul edilmektedir.

Betimlemelerdeki ustalığıyla keskin bir gözlemci olduğunu ortaya koymuş ve eserlerine bu gözlemlerini başarıyla yansıtmıştır.

“Ana” adlı romanını Rus Devrimi’ne adamıştır.

Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan

http://eyupflashaber.com/

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYE MECLİİSİNİN İLK GÖREVLERİ BELLİ OLDU

GRUP BAŞKAN VEKİLİ Yılmaz Turan GRUP SÖZCÜSÜ Ali Öztürk BAŞKANLIK DİVANI Meclis 1. Başkan Vekili …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER