EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / CHP EYÜP YEREL BASINLA BULUŞTU

CHP EYÜP YEREL BASINLA BULUŞTU

CHP EYÜP YEREL BASINLA BULUŞTU

CHP Eyüp ilçe Başkanı Sinan Akçiçek  Eyüp İlçe Teşkilatında yerel basınla bir araya gelerek 2019 seçimlerine yönelik kitapçık halinde  hazırladıkları çalışma planlarını anlattı.

Toplantıya iştirak eden gazetelerden; Eyüp Flaş Haber ALAETTİN ARSLAN, Avrupa Birliği ZİYA KARA, Kent Yaşam FİDAN UĞUR, İstanbul  ses KASIM AYDIN, İstanbul Gazetem SÜLEYMAN SARIKAYA, Cumhur Haber BÜLENT ÇAVUŞ, Gop Haber.com ALİ ŞÜKRÜ KARA.Katıldılar.

Sinan Akçiçek; Yerel basının  önemine vurgu yaparak “nihai  amacımız 2019 yılında hem yerel, hem de genel seçimlerde CHP’yi Eyüp’te birinci parti yapmaktır” dedi

Hazırladıkları broşürde;

EYÜP’TE CHP İKTİDARI İÇİN KİTLESEL ALGI YÖNETİMİ PROJESİ BAŞLIKLI, EYÜP İÇİN SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR, CHP İKTİDARI İÇİN ALGI YÖNETİMİ,NEDEN EYÜP, EYLEM, SITRATEJİ GİBİ ÖENMLİ BİLGİLER SUNUYOR.

BASIN AÇIKLAMASI

Değerl  Basın Emekçileri;

24 Aralık 2017’de yapılan 36. Olağan kongresinde delegelerimizin takdiri ile yeniden seçilerek ilçe başkanı olarak göreve devam etmekteyim. Ülkemizin içinde  ulunduğu ekonomik ve siyasal koşullarda CHP 2019 iktidar hedefi ile görevimize devam etmekteyiz.

Bu halde doğru çalışmalarımızı yürütürken siz değerli basın emekçileri birlikte ş güdüm ve uyum içinde çalışmak istiyoruz. Bu çerçevede ilçemiz ile ilgili her türlü bilgi belge ve diğer yayınların ilçe başkanlığımızdaki ilçe patti sözcümüz Ali Ercüment Sucu, İle Basın ve HALKLA İLİŞKİLER SORUMLUSU Seyhan Özcan ve lçe bilişim sorumlusu Zülfü Çınar sizlerle sürekli iletişim içinde olacak ve sizlere gerekli basın bültenleri, haber ve diğer bilgi ve belgeleri sunacaklardır.

 

http://eyupflashaber.com/

HİZMET VERDİĞİ GÖKTÜRK SOKAKLARINDA BAŞI DİK GEZEN BAŞKAN MUSTAFA GÜL

  EYÜP FLAŞ HABER / ALAETTİN ARSLAN HABERİ; EMEK VERDİĞİN SOKAKLARDA BAŞIN DİK GEZECEKSİN YIL …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER