EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Bozulan kamyonetten kaçan kaçak göçmenler etrafa koşarak dağıldı

Bozulan kamyonetten kaçan kaçak göçmenler etrafa koşarak dağıldı

İstanbul’da görenleri hayretler içerisinde bırakan kaçak göçmen olayı yaşandı. TEM Otoyolu’nda arızalanan kapalı kasa kamyonetten çok sayıda kaçak göçmen çıkarak yol kenarındaki alana koştu. Şaşkına dönen diğer sürücüler o anları cep telefonuyla kaydetti. Öte yandan yakalanan 13 kaçak göçmenin sınır dışı işlemleri başlatıldı.

TEM Otoyolu Ankara istikameti Alibeyköy mevkiinde arıza yaparak emniyet şeridinde duran kapalı kasa kamyonetin arka kapağı bir anda açıldı. Aralarında çocuk ve bebeklerin de bulunduğu çok sayıda kaçak göçmen hızla araçtan inmeye başladı.

TEM Otoyolu'nda bozulan kamyonetin kasasından çok sayıda kaçak göçmen çıkarak yol kenarına koştu

SÜRÜCÜLER CEP TELEFONLARINA SARILDI

Bu sırada arkadan gelen araçlardaki sürücüler, o anları cep telefonlarıyla görüntüledi. Kaçaklar yol kenarındaki çimenleri de geçerek Alibeyköy’e doğru koşmaya başladı. Kaçaklardan bir bölümü taksilere binerek uzaklaştı. Kaçak göçmenler uzaklaşırken araç sürücüsü motor kapağını açarak beklemeye başladı. Aracın kasasında kaçak göçmenlerin kıyafetleri ve yiyecekleri olduğu görüldü. Sürücü gelecek yardımı beklerken polis ekipleriyle karşılaştı.

TEM Otoyolu'nda bozulan kamyonetin kasasından çok sayıda kaçak göçmen çıkarak yol kenarına koştu

13’Ü YAKALANDI

Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 13 kaçağı yakalarken, araç sahibi R.B. ile aracın sürücüsü O.A.’yü gözaltına aldı. İki şüpheliye Göçmen kaçakçılığı suçundan işlem yapılırken kaçaklar için ise sınır dışı işlemleri başlatıldı.

http://eyupflashaber.com/

CHP EYÜPSULTAN BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

  EYÜP FLAŞ HABER, ALAETTİN ARSLAN; Eyüpsultan’da yeni dönemin ilk meclisi toplandı 31 Mart’ta gerçekleştirilen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER