EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / BARIŞIN VE HUZURUN SİMGESİ ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

BARIŞIN VE HUZURUN SİMGESİ ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

BARIŞIN VE HUZURUN SİMGESİ ZEYTİN FİDANI DİKTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Kadın ve Gençlik Kollarının organize ettikleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü anısına İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanında Zeytin fidanı diktiler.

İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş; İlçe Kadın Kolu Başkanı Arzu Altunay, Gençlik kolu Başkanı Taylan Parlak, İlçe kadın ve gençlik yönetimininde hazır bulunduğu fidan dikme etkinliğine Parti üyeleri yanı sıra CHP İl yönetiminden Güler Işık Cevahir, Meclis Üyesi Filiz Gökçe, İlçe sekreteri Esra İnci Filizkıran ve İnan Çeliker katıldı.

İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş; “Herkesin öncelikle 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım..Bugün gördüğünüz gibi zeytin fidanları diktik. Barış olsun, kardeşlik olsun. Artık kadın cinayetleri olmasın diye ektik. Zülme uğrayan hakları gasp edilen tüm kadınlarımız için barış ve umut olsun istiyoruz. Bütün emekçi kadınlarımızın,  8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun”,

Kadın kolu başkanı Arzu Altunay; Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bizde emek mücadelesinde hayatını kaybeden hala hazırda çalışıp emek veren bütün kadınlarımızı saygıyla anıyoruz. Bu fidanları da onların anısına doğaya hatıra olarak bırakarak yaşatmak istedik.

Meclis Üyesi Filiz Gökçe; Bütün kadınlarımıza mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum. Bu gün burada emek uğruna hayatını kaybeden emekçi kadınlarımızın anısına İlçe başkanlığımızın hazırlamış olduğu fidan dikme etkinliğinin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlarımızın gününü kutlar huzur ve barış dolu yarınlar dilerim.

FLAŞ HABER Alaettin Arslan

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER