EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Amasyalılar Saim Diken ismi etrafında birleşti

Amasyalılar Saim Diken ismi etrafında birleşti

– Amasyalılar Saim Diken ismi etrafında birleşti: Başkanımız bizi siyasette temsil etsin

Amasya Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği iftar yemeği, siyasetçilerden STK yöneticilerine kadar geniş bir katılımla gerçekleşti. Her siyasi görüşten Amasyalı, Başkan Saim Diken’in siyasette kendilerini temsil etmesi noktasında birleşti.

 

Amasya Dernekler Federasyonu, etkinliklerine Eyüp’te düzenlediği bir iftar yemeği ile devam etti. İftar yemeği, Amasyalıların yanı sıra çeşitli partilere mensup siyasetçilerden sivil toplum kuruluşu yöneticilerine kadar geniş bir katılımla gerçekleşti.

 

Kuran-ı Kerim’i güzel okuma yarışması birincisi Afrikalı Ahmed Yunus’un Kuran ziyafetiyle başlayan akşam, Amasya yöresine has iftar yemekleriyle devam etti. Misafirlere meyan şerbetinin de ikram edildiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

Oruçların açılmasından sonra konuşma yapan Amasya Dernekler Federasyonu Başkanı Saim Diken, Amasya’nın adını Türkiye’den sonra dünyaya da duyurmaya hazırlandıkları müjdesini verdi ve Amasya Dernekler Federasyonu sponsorluğunda 9 Haziran’da Fransa’da dünya şampiyonluk maçına çıkacak olan şampiyon Kickboksçumuz Vedat Hödük’ü sahneye davet ederek katılımcılara tanıttı.

 

Dünyanın önde gelen spor kanallarından Canal+ Sport’ta maçı yayınlanacak ve tüm Avrupa’nın yanı sıra dünyanın dört bir yanında da izlenecek karşılaşmaya Amasya yazılı şort ve tişörtle çıkacağını belirten Vedat Hödük, bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşı’mızı tüm dünyaya bir kez daha dinletmek için oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti.

 

“BAŞKAN SAİM DİKEN AMASYA’YI SİYASETTE DE TEMSİL ETSİN”

 

Çeşitli siyasi görüşlere mensup olan ve Amasya’nın siyasette hak ettiği sayıda isim ile temsil edilmediğini belirten Amasyalılar, Başkan Saim Diken’in çalışmalarından övgüyle bahsederken, kendisinin siyasete atılmasını ve Amasya’yı bu kulvarda da temsil etmesini istediklerini ifade ettiler.

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER